Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 12 11 xystka1

 

На черговому засіданні любительського об’єднання «Горлиця» у Великій Яблунівці тамтешні ветерани доєдналися до флешмобу «Українська хустка».
Як повідомляють у територіальному центрі соціального обслуговування, соціальний працівник Галина Кулик розповіла ветеранам, що група громадських діячів, акторів та успішних жінок ініціювали запровадження Всесвітнього дня української хустки і запровадили у мережі флешмоб «Українська хустка».
Галина Василівна запропонувала долучитися до нього, на що всі одразу погодились. Ветерани з радістю позували в українських хустках, показували різні відомі їм способи її одягати.
А присутня на заході бібліотекар Катерина Черпак розповіла, яку роль раніше грала хустка, адже це не просто головний убір. Для української жінки це перш за все оберіг, а ще символ жіночності, вірності і кохання.
Також Галина Кулик розповіла присутнім про свято великомучениці Катерини, його історію, прикмети та традиції. Не оминули увагою і свята, що наближаються: Андрія, Варки, Савки та Миколи. Ветерани долучилися до обговорення традицій, пригадували, як відзначалися ці свята у минулому.
Засідання «Горлиці» вийшло змістовним і завершилося дружнім веселим чаюванням та українською піснею.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі