Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 12 03 cherliding

 

Нещодавно ми писали про те, що команда чирлідерів гуртка «Лайк» Центру дитячої та юнацької творчості при Балаклеївському ліцеї №1 отримала запрошення взяти участь у Всеукраїнських змаганнях UKRAINIAN OPEN CHEERLEADING and MAJORETTE-SPORT CUP 2019 на Кубок України з цього виду спорту. ВО "ЧЕРКАЩАНИ" і ТОВ "Агро-Рось", завдяки підтримці секретаря політичної ради Анатолія Семиноги, проспонсорували юним спортсменкам придбання красивої сучасної форми.

 

2019 12 03 cherliding1


1 грудня балаклевські чирлідери з’їздили на змагання у Київ. Всього змагалися 235 команд зі всієї України. «Кубок України з Чирлідингу» тривав два дні. Суперництво було розділене за номінаціями, за віковими категоріями, за рівнем складності виступів.
Керівник гуртка «Лайк» Анна Гладун розповіла для сайту «Сміла.ua», що наші дівчата змагалися серед 9 команд-конкуренток своєї категорії «юніори», вид програми «Шкільна ліга» і посіли ІІІ місце. Це дуже хороший результат для такого молодого гуртка, який працює лише рік.

 

2019 12 03 cherliding2


- Ми набралися позитивних вражень, досвіду, нових знайомств. Подивились, що можуть робити інші дівчатка, показали свої уміння. Це дуже вдала поїздка, дякуємо усім, хто допоміг нам потрапити у Київ і хто вболівав за нас, - сказала Анна Гладун. – Особлива вдячність ВО "ЧЕРКАЩАНИ" і ТОВ "Агро-Рось" за необхідну синю форму та дирекції ЦДЮТ і ліцею за підтримку.
Наші юні спортсменки отримали медалі та дипломи від президента федерації
Чирлідингу та чирспорту в Україні Андрія Боляка. Всі налаштовані рішуче, хочуть далі займатись і брати участь у наступних конкурсах. Відео тут:

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі