Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 12 03 bydzet

 

26-го листопада відбулося перше робоче засідання з питань підготовки міського бюджету на 2020-ий рік. Почали з відділу культури та культурних заходів. Секретар міської ради Костянтин Синьогуб, заступник міського голови Павло Кондратенко, представники відділу культури та фінансового управління розглянули пропозиції відділу культури щодо асигнування на утримання закладів культури та проведення культурно-мистецьких свят протягом року. Суму коштів, передбачених на культуру, поки що не оголошують.
29-го листопада заслухали фінансові пропозиції від освіти. Розглянули пропозиції управління освіти щодо асигнування на утримання закладів освіти, координації дій у спортивній галузі, проведення освітніх заходів протягом року, виділення коштів для заохочення тренерів вихованців яких, займають призові місця на міжнародних та всеукраїнських змаганнях.
Того ж дня була й черга управління житлово-комунального господарства та фінансового управління.
Вирішували, скільки коштів на рік потрібно для управління ЖКГ для кронації дерев, покосу трави, поточного ремонту обелісків, пам’ятників та стел, утримання та розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури, капітального ремонту ліфтового господарства, встановлення відео спостереження в місті для контролю за рухом автомобільного транспорту, будівництва автобусних зупинок, притулку з стерилізаційним відділом, - повідомляють на сайті Смілянської міської ради. Остаточні суми фінансування офіційно поки що не повідомляють.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі