Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 11 13 orhanec

 

В Оршанецькому центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота присягнули на вірність Україні 211 військовослужбовців строкової служби. Вони поїдуть захищати наші кордони на мирних ділянках держави.
Як повідомляють в ОДА, юнаки з різних областей України під керівництвом досвідчених офіцерів завершили курс загальновійськової підготовки з прикордонного контролю, тактики прикордонної служби, основ безпеки застосування сил, інженерно-технічної підготовки.
«Склавши присягу, ви стаєте справжніми захисниками України. Впевнений, що ви відповідально й сумлінно виконаєте свій конституційний обов’язок із захисту рідної країни», – наголосив на урочистостях начальник центру полковник Дмитро Коцеруба.
«Пишаюсь своїм сином та його колегами, які обрали шлях справжнього патріота своєї Батьківщини – захисника держави», – додає мати військовослужбовця Наталія Писаренко.
До речі, за роки незалежності України в Оршанецькому центрі пройшли підготовку понад 100 тисяч майбутніх прикордонників. Більше тисячі з них захищали Україну від російської агресії, 14 прикордонників загинули.
Загалом прикордонна служба України втратила 70 своїх воїнів, понад 400 отримали поранення.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі