Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 09 12 biuka

 

Вчора у міській раді, наприкінці робочого дня, у коридорі ІІ поверху сталася сутичка між керуючою справами Людмилою Осейко та начальником відділу діловодства, контролю та звернень громадян Людмилою Омельченко.
Як саме це було та коментарі з приводу цього інциденту від секретаря міської ради Віктора Федоренка та голови профільної комісії з питань самоврядування, депутатської діяльності та етики Володимира Примака дивіться у сюжеті Сміла ТВ.

 


Тим часом конфліктну ситуацію у коридорі міської ради «Сміла.ua» прокоментувала й Людмила Омельченко.
За її словами, керуюча справами Людмила Осейко попросила принести акт передачі документів по ДСК – це гриф спеціальних документів виключно для службового користування.
«Допуск до цих паперів я маю згідно з розпорядженням міського голови, Людмила Осейко такого допуску не має. Але пані Осейко почала кричати, що вона мій керівник і повинна мене контролювати та перевірити, чи є підписи Віктора Федоренка на цих документах. Вона вирвала у мене ці документи, пошкодила їх. Я обурена перевищенням посадових повноважень з її боку, тож викликала 102, тому що не знаю, з якою метою було вчинено напад на службові розпорядження. Коли приїхала поліція, цією історією зацікавилось і СБУ», – розповідає Людмила Омельченко.
Вона каже, що має 20-річний досвід роботи у держслужбі, чисельні подяки і грамоти від міського та обласного керівництва.
«Ніяких доган та скарг на мене ніколи не було. Ця догана, про яку згадують у сюжеті, складена на мене спеціально, тому що я відмовилась писати заяву про звільнення за власним бажанням. Чому я маю звільнятись? Я добре виконую свою роботу, працювала з Олексієм Цибком, з Решетняком, і з попередніми міськими головами і ніколи проблем не було. І лише Віктору Федоренку не подобається, що я працюю за законом, а не за його правилами. Він каже, що якщо хтось з ним незгодний – нехай позивається до суду. А сам сплутав повноваження міського голови і секретаря міської ради. Через конфлікти і владний тиск на роботі я потрапила до лікарні з нервовим зривом», – говорить Людмила Омельченко і обіцяє боротися за свої права.
А тим часом, як зазначає в.о. міського голови Віктор Федоренко, через такі дії він звільнив пані Омельченко з посади, «оскільки у неї вже була догана і нині вона зробила досить серйозне порушення».

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі