Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 06 12 biuka

 

У чекрасах у ресторані «Тарас Бульба» бешкетували заступник прокурора області та начальник відділу керівництва досудових розслідувань ДБР.
Прокурор області Сергій Овчаренко повідомляє про призначення службового розслідування.
Відео з інцидентом у своєму «Фейсбуці» оприлюднив Дмитро Кухарчук. За його словами, він трапився 7 червня, повідомляє місцеве видання «18000».
«У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва по кримінальних справах ДБР прокуратури Черкаської області день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області, який в п‘яному угарі рветься в бій. Пістолет вдалося забрати, не ясно, що воно з ним зробило б…», – написав Кухарчук.
На відео відреагував прокурор області Сергій Овчаренко.
«Попри те, що події відбувались у неробочий час, ніхто не мав зброї, а до правоохоронних органів області на сьогоднішній день не надходило жодних заяв про порушення громадського порядку працівниками прокуратури від персоналу чи відвідувачів закладу, вважаю таку поведінку своїх підлеглих неприпустимою», – написав він.
Овчаренко повідомив, що призначено службове розслідування, за результатами якого, за наявності підстав, матеріали стосовно винних осіб будуть скеровані до Кваліфікаційної дисциплінарної комісії.
Юрій Ковтун є заступником прокурора Черкаської області. Валерій Барбаш обіймає посаду начальника відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими управлінням ДБР.

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі