Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Більше 10 тисяч гривень – така середня номінальна заробітна плата у нашій області штатного працівника підприємств, установ та організацій із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб.
Як розповідають в обласному управлінні статистики, у липні цього року зарплата становила 12307 грн, що у два рази вище рівня мінімальної заробітної плати.
А найвищим рівнем оплати праці є фінансова та страхова діяльність, транспорт, державне управління й оборона, обов’язкове соціальне страхування, виробництво машин і устатковання, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів.
Також високі заробітки у тих, хто трудиться у сфері постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, виробництва хімічних речовин і хімічної продукції, основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, де заробітна плата перевищила середній показник по економіці в 1,2 – 2,1 раза.
Найнижчий рівень заробітної плати спостерігався в установах поштової та кур’єрської діяльності, у сфері творчості, мистецтва та розваг, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів і не перевищував 65% від середнього рівня по економіці.

scroll back to top

Коментарі  

Александр
+2 #1 Александр 14.09.2021, 23:02
як писать, так правду! які 10-12к зарплати?
якщо там віднімають в пенціонний фонд, податок з доходів, війсковий збір і т.д.
Реально в руки попадає 50-60% от того що Ви написали!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі