Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 07 23 skandal

 

У 198 окружкомі розгорівся післявиборчний конфлікт між самовисуванцем Сергієм Рудиком і Наталією Дяченко від політичної партії «Слуга народу».
Як повідомляє «Антена», Наталія Дяченко суть конфлікту пояснила тим, що заступник голови ОВК відкрив якийсь конверт, а вона хотіла дізнатися, що це за конверт. На неї напали, чому вона фотографую той конверт.
Водночас Сергій Рудик наголошує, що ЦВК визнала, що вибори у 198 виборчому окрузі відбулися. Тож, наголошує, тепер це треба підтвердити рішенням ОВК. А все, що відбувається, спрямоване на те, аби не допустити скликання ОВК.
Більше про конфлікт в 198 ОВК дивіться у сюжеті:

 

scroll back to top

Коментарі  

Ольга
+5 #2 Ольга 24.07.2019, 14:16
Реально погоджуюся. Рудик, незважаючи на всі питання які можуть до нього бути, найкращий депутат нашого округу. багато зробив і буде робити. а ця дівчина які наші інтереси зможе захистити? до кого в кабінети буде ходити, щоб відстоювати округ?? хто за неї голосував, поясніть свої аргументи
Цитата
Сократ
+12 #1 Сократ 23.07.2019, 20:48
Що це за чудо? Я про цю дівчину. Хто за неї голосував? Я не прихильник Рудика я взагалі ні за кого не голосував але скажу, що більше ніж він, ще ніхто з усіх минулих депутатів не робив для громади Смілянщини. І ми його постійно бачили на окрузі, постійно працював. Да, може не ідеально, але найкраще з усіх. Повторюся я просто обєктивно оцінюю реальність. А ця дівчинка хто? Просто Зекоманда і тому за неї голосували. Зразу після виборів оголошували що в Рудика 40 з чимось відсотків, а в неї 20, а тут уже оголошують, що майже голос в голос. Звідки?!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі