Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Тарас Висоцький

vusocjiu

 

перший заступник голови Черкаської ОДА


Про соціальну відповідальність і розвиток громад


- Розвиток сільських громад – це проблема не лише влади, це також проблема місцевого бізнесу і самого населення. Суть децентралізації у тому – що всі відповідають за свої дії, всі вкладаються для добробуту громади... Немає жодного господарства, жодного фермера, який не міг би заплатити 10% орендної плати за землю... Агробізнес – прибутковий, тож не треба нарікати, що у них немає грошей... Якщо хтось не хоче платити більшу оренду, треба до нього приїхати і переміряти землю, порахувати урожайність, подивитись, як він господарює.
Жителі теж повинні тиснути на владу і бізнес та дбати, щоб у їхніх селах не закривались дитсадки і школи, щоб ремонтувались дороги, щоб був розвиток. Якщо всі мовчатимуть і працюватимуть не чесно, то так і житимемо у руїні...

 

Із виступу на робочій нараді у Смілі 15.08.2019р.

scroll back to top

Коментарі  

Полиграф
+2 #1 Полиграф 16.08.2019, 15:08
Правильно ты говоришь, Тарасику )) Бизнес бандитский ворочает огромными деньгами, на людей им плевать и делиться никто не собирается ) Но для того, чтобы такого не было, нужно менять систему гос. управления, с таким подходом мы будем только глубже зарываться в ж... )) А центральная власть пусть тоже не пытается умывать руки путём децентрализации, рано или поздно это вылезет вам боком :)
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Сміляни мали нагоду поспілкуватись із Русланом Горовим на творчій зустрічі

19 березня 2024, 10:29

2024 03 19 zustrichУ Смілу завітав письменник та співзасновник видавництва "ТаТиШо", український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей", режисер-документаліст, волонтер, засновник мистецького проєкту "Так працює пам'ять" та поет Руслан Горовий.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.