Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 04 02 rinok

 

Від 3 квітня продуктові ринки Сміли знову зачиняються. Виходить, що пропрацювали вони рівно один день.
Керманич міста Олексій Цибко говорить, що ринки відчинили для того, щоб зменшити ажіотаж навколо шокового підвищення цін в продуктових маркетах. Також на меті було створення умов для здорової конкуренції.
У Смілі така стратегія виявилася нерезультативною.
«Люди йдуть на ринок, контактують один між одним, часто не дотримуються вимог. Тому ми вирішили, задля недопущення масових скупчень людей, таки заборонити їх роботу. Розпорядження про закриття ринків вже підписано.» - прокоментував для Сміла.ua Олексій Цибко.

scroll back to top

Коментарі  

Олександр К.
+1 #4 Олександр К. 04.04.2020, 11:34
Цитую Артем:
возле "Деликата"

В "Делікаті" взагалі не дуже турбуються нормами карантину. Пускають в магазин без обмежень, хоч площа мала і тісно. В АТБ ніби просторіше, але там більше 15 чоловік не пускають. В "Делікаті" - пускають всіх. Чи може я просто так попав? Не часто туди ходжу, особливо зараз.
А відносно масок. На вулиці з них толку небагато. Якщо дотримуватися дистанції, щоб на вас ніхто не дихав і не кашляв, цього достатньо, як кажуть медики. Правда для хворих - треба. Може тому й заставляють одягати маски всіх? Щоб і хворі, в тому числі і ті, хто ще не знає про свою хворобу одягали?
Цитата
Олександр К.
-3 #3 Олександр К. 04.04.2020, 11:22
І правильно, що зачинять. Продуктові ринки, крім тих, хто торгує самостійно вирощеною продукцією, - не потрібні і без карантину. Суцільна антисанітарія, про умови зберігання продуктів можна лише здогадуватися. А ще уявіть, що буде по закінченню карантину? Коли почнуть продавати все те, що довго зберігалося хтозна як?
Є достатня кількість магазинів. І проуктів в них вистачає. І вибір є. Що такого можна купити на продуктовому ринку і немає в магазинах(крім тієї продукції, що вирощується та виготовляєься близько) ? І кому будете скаржитись, якщо купите на ринку неякісний товар?
Цитата
Михайло
0 #2 Михайло 02.04.2020, 19:25
Цитую Артем:
Пусть люди,которые принимают такие законы, погуляют утром в центре,а вечером возле ,,Деликата,, только не проезжая мимо ,а постоят минут 5-10. По улицам ходят без масок больше людей ,чем по рынку.

І що з того!? МОЗ офіційно заявив маски то до ср*ки. Для самозаспокоювання. То ж таскай якщо переживаєш, тільки не забувай про рукавиці і окуляри, бр вірус також може попасти в організм через сльозові протоки, якщо ти не знаєш. І двері ліктями відкривай!
Цитата
Артем
+9 #1 Артем 02.04.2020, 17:27
Пусть люди,которые принимают такие законы, погуляют утром в центре,а вечером возле ,,Деликата,, только не проезжая мимо ,а постоят минут 5-10. По улицам ходят без масок больше людей ,чем по рынку.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.