Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 12 09 remont

 

Служба автомобільних доріг області відзвітувала за проведену цього року роботу.
Зокрема, тут наголошують, що проведено поточний середній ремонт та реконструкція майже 50-ти км автодоріг державного значення, відремонтовано на дорогах понад 518 тисяч квадратних метрів ям, завершено реконструкцію шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього на автодорозі у Христинівському районі. Загалом виконано ремонтних робіт на автодорогах державного значення на суму понад 1 мільярд гривень. Доведений план проведення ремонтних робіт на дорожніх об’єктах області виконаний на 95%.
«У 2019 році розпочали ремонт автодороги Н-01 Київ-Знам’янка від міста Сміла у напрямку Києва. Відремонтували 1 км автодороги Н-01 у Городищенському районі. Також відремонтували близько 15 кілометрів найкритичніших ділянок автодороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань від Черкас до Умані, які були визначені на початку року. Це 2 км автодороги біля залізничного переїзду біля села Сигнаївка, 5 км обходу міста Шпола, ділянки автодороги у селах Гусаково, Гереженіка, Доброводи. Ці ділянки доріг відремонтували у межах фінансових показників, які були доведені», – зазначають у Службі автодоріг області.

 

2019 12 09 remont1


Окрім того, уточнюють, провели реконструкцію другого за два роки шляхопроводу через залізничну колію на міжнародній автодорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка біля села Сичівка Христинівського району.
На обході міста Золотоноша у рамках реконструкції автодороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь уже влаштували усі шари асфальтобетонної суміші, зараз відбувається облаштування кільцевої розв’язки, влаштування освітлення, встановлення бар’єрного огородження та перехід автодороги до зимового періоду зі встановленням відповідних знаків. Всі роботи, по цьому об’єкті, а це – реконструкція 5 км автодороги, вже виконані
Загалом цього року відновили дорожнє покриття на 48,2 км автодоріг державного значення Черкащини. Нагадаємо, що мережа автомобільних доріг загального користування державного значення Черкаської області – 1776 км, відновлення потребує – 1100 км. Окрім того, за рахунок коштів експлуатаційного утримання виконані роботи з ремонту покриття автодоріг (ліквідація ямковості та інших деформацій покриття) на загальній площі понад 518 тис. м кв., зокрема на міжнародних, національних і регіональних автодорогах.
Також, відремонтували 12 мостів. Виконувалися заходи з безпеки дорожнього руху: влаштували дорожню розмітку (403 км), встановили 1690 дорожніх знаків, відремонтували 5 041 м п. транспортного огородження. Постійно проводилися роботи з благоустрою, прибирання та скошування трави.
У 2019 році Служба автомобільних доріг у Черкаській області до Укравтодору подала пропозицій щодо проведення ремонтних робіт на автодорогах області на понад 8 млрд грн необхідних для ремонту більше ніж 350 км автодоріг. Наприкінці цього року стане відомо, скільки буде передбачено коштів для Черкаської області на наступний будівельний сезон.

 

2019 12 09 remont2


У 2020 році у Черкаській області, за умови фінансування, завершаться ремонтні роботи на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка у Городищенському районі у напрямку Києва, які розпочалися цього року, розпочнуться роботи з відновлення дорожнього покриття на цій же автодорозі у напрямку Черкас. До планів входить закінчення розпочатих ремонтних робіт на автодорозі Н-16 від Черкас до Умані та розпочнуться ремонтні роботи на нових ділянках, де буде відновлено дорожнє покриття.
На автодорозі Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук у 2020 році, за умови фінансування, будуть завершені два розпочаті об’єкти у селах Мошни та Софіївка, де була найкритичніша ситуація зі станом дорожнього покриття.
Також до Укравтодору було подано пропозиції щодо відновлення дорожнього покриття на автодорозі Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша та на багатьох інших.
На балансі та експлуатаційному утриманні Служби автомобільних доріг у Черкаській області перебуває 1768 км автомобільних доріг загального користування державного значення.
Взимку головною задачею Служби автомобільних доріг у Черкаській області є зимове утримання автодоріг, забезпечення безпечних умов руху дорогами області. Це – очищення автодоріг від снігу, їх обробка протиожеледними матеріалами, вчасний водовідвід.
Цього року Служба автомобільних доріг у Черкаській області повністю забезпечена протиожеледними матеріалами, техніка готова до роботи у зимовий період.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.