Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

У Глушках створили страусину ферму та контактний зоопарк

 

Дедалі частіше жителі мегаполісів не лише переїжджають з великих міст, а й засновують цілі ферми. Саме так вчинило подружжя Вадим та Тетяна Аннишинець, які виїхали з Києва та побудували страусину ферму у селі Глушки біля Корсуня, повідомляє SEEDS.
Сімейна ферма з’явилась нещодавно. На ній поки що утримують лише шістьох чорних африканських страусів. Утім Аннишинці вже продають величезні яйця та зустрічають туристів, які можуть погодувати птахів.
Хоча африканський чорний страус дорожчий за інші види такої птиці, він найкраще адаптується до кліматичних умов Україні. Фермери збудували для страусів загін, довжиною 60 метрів. Коли холодно, птицю час від часу загонять до закритого приміщення.
Їдять страуси кукурудзу, конюшину, корми з високим умістом кальцію. Птахи не примхливі в догляді, до того ж не варто часто прибирати їхній загін, оскільки взимку гній, солома та інші відходи утворюють своєрідну “подушку”, яка дозволяє страусам не мерзнути.
Крім африканських птахів, у господарстві утримують кролів та інших тварин. Господарі планують облаштувати на фермі контактний зоопарк, зони відпочинку та ігровий майданчик для дітей. Початок уже покладено – на фермі туристи можуть відпочити на оригінальних плетених гойдалках.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.