Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Чиновники привітали дітей макаронами, олією та секонхендовським взуттям

2020 06 02 podarynokk

 

У Міжнарожний день захисту дітей в області розгорівся скандал. Жителів села Будище Черкаського району обурило те, якими подарунками представники районної державної адміністрації привітали тамтешніх малюків.
«Від жителів села Будище хочемо щиро «привітати» всіх нас з черговим «вдалим» призначенням на посаду голови Черкаської РДА Володимира Клименко. Ще навіть тижня не минуло з моменту його призначення, а вже є за що йому «подякувати», – обурився в соціальних мережах активіст і батько Євгеній Мойсей.
За його словами, у Будищі було оголошено про урочистості з нагоди свята, за ініціативою Черкаської РДА, для дітей з багатодітних сімей та діток із вадами здоров’я.

 

2020 06 02 podarynokk1


«Візит голови та представників Черкаської РДА було заплановано на 10-00. Діток зібрали в приміщенні клубу. Хочемо зауважити, що погодні умови не сприяли довгому очікуванню. Приміщення не опалюється, тож всередені було досить холодно. Нагадуємо, що мова йде про діток з вадами здоров’я», – розповідає Євгеній Мойсей.
І додає, після двогодинного очікування, під час якого, до речі, за ініціативи Будищенської сільради, дітям було придбано банани та кукурудзяні палички, нарешті з’явились представники РДА з подарунками.
«Нам не відомо, чи є діти в представників РДА, але жодна дитина не зрадіє таким подарункам, де були макарони, олія, пляшка води, хлібина, пакетик цукру та кукурудзяні палички», – веде далі пан Євгеній.
Він каже, що дуже прикро за очікування малюків, мовляв, чи не краще було придбати їм цукерки чи канцтовари до школи?
«Соромно було отримувати ці подарунки і шкода діточок, які очікували чогось більш святкового», – обурюється активіст.

 

2020 06 02 podarynokk2


І останньою крапкою, наголошує він, «стала гуманітарна допомога для дітей у вигляді старого взуття (мабуть, в Second Hand можна придбати товари кращої якості) та шапочок, які до речі, були вперемішку із взуттям».
«Першим бажанням обурених батьків було зібрати всі ці «подарунки» та відвезти до Черкаської РДА. Може, краще, нехай своїх дітей таким чином привітають?
І це такого поздоровлення заслуговують наші діти?”, - зазначає Євгеній Мойсей.
Він говорить, що жителі Будища вимагають від голови Черкаської РДА публічного вибачення за двогодинне запізнення та подарунки, які соромно було отримувати.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.