Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

У міській раді знову спробують скоротити штат працівників

2020 05 28 narada

 

27 травня у кабінеті міського голови Олексія Цибка відбулося засідання робочої групи з упорядкування структури, штатної чисельності міської ради та її виконавчих органів з метою економії бюджетних коштів.
До робочої групи ввійшли секретар міської ради Віктор Федоренка, в.о. першого заступника Павло Смоликов, заступники міського голови Павло Кондратенко та Павло Іщенко, керуюча справами Людмила Осейко, депутати міської ради - Юрій Кредзинський та Володимир Примак, завідувач сектору кадрової роботи Наталія Лагунова.
Чи вдасться чиновникам скоротити самих себе? Цікаве запитання)
Група ще працює, про її рішення ще не повідомляють, про кількість скорочених осіб – теж ще не інформували. Але нагадаємо, скоротити штат працівників у свій час обіцяв і Віктор Федоренко. Проте, після розгляду штатних розписів, по факту кількість чиновників навпаки, зростала.
За інформацією депутатів, сьогодні чисельність штату працівників виконкому складає 206 осіб. У рік на їхні зарплати та премії було витрачено 47 мільйонів гривень з міського бюджету.
Рядові працівники виконкому переконують, що насправді у них невисокі зарплати – 5-6 тисяч гривень. Хорошу платню і премії отримують тільки начальники та вище керівництво - ті у кого ранги, стаж, вислуга. Молодому спеціалісту прожити на звичайну зарплату чиновника дуже важко. Тож нові люди не дуже хочуть йти туди працювати.
Працівники самоврядування і бюджетники скаржаться на велику кількість звітів та різної паперової роботи, яку ніхто не відміняв. Так працюють у всіх містах нашої країни. Тому скорочення штату призведе до ще більшого навантаження на тих людей, які залишаться на робочих місцях.
Тим часом пересічні сміляни, далекі від органів місцевого самоврядування, не бачать і не відчувають користі від бюрократичної роботи чиновників. Тому людям здається, що ті нічого не роблять і тільки марно «проїдають» кошти.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.