Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Поліція оголосила конкурс для талановитих дітей та креативної молоді

2020 05 26 konkyrs

 

З нагоди відзначення 5-ї річниці створення Національної поліції України оголошено цікавий та креативний конкурс «Поліцейський очима молодого покоління» з безліччю неймовірних подарунків. Конкурс стартує 25 травня.
Як повідомляють в обласній поліції, окремі переможці конкурсу матимуть змогу проїхатися разом з поліцейськими на службовому авто.
Тож, наголошують, якщо ти – талановитий та креативний, цікавий та допитливий, енергійний та натхненний, любиш свою країну та вболіваєш за наше щасливе майбутнє, то ознайомся з умовами конкурсу і надішли свою авторську творчу роботу з усіма контактними даними (П.І.Б., дата народження, номер телефону) в електронному вигляді на електронну пошту – sovpap_che@ukr.net або у месенджер WhatsApp на номер телефону: 067-554-66-93, з приміткою «Творча робота на конкурс» до 22 червня 2020 року.
«Шановні батьки, якщо ваша дитина ще не досягла віку користування соціальними мережами, можете допомогти їй та сміливо використовувати свій аккаунт для виконання умов конкурсу», – закликають правоохоронці.
Усі бажаючі взяти участь у конкурсі мають змогу реалізувати свої здібності та продемонструвати таланти у наступних категоріях:
«Відчуй себе письменником» - для творчих робіт написаних прозою, на поліцейську тематику.
«Діти Кобзаря» - для юних поетів, де вони зможуть проявити свій поетичний талант, описавши у віршовій формі професію поліцейського.
«Думки вголос» – для роздумів на тему «Булінг серед нас», у якому спробувати знайти вирішення даної проблеми та висловити свою думку.
«Ти як Квентін Тарантіно» - пропонуємо проявити свій креатив – це може бути соціальна реклама, репортаж, влог, музичний кліп на задану тематику (ніяких обмежень щодо формату та стилю, тривалість відео 1.30 – 2.30 хв.).
Для найменших наших учасників пропонується відчути себе майстрами-художниками та представити малюнки на тему «Поліцейський – супергерой!»
При оцінюванні творчих робіт конкурсна комісія враховуватиме: креативність та творчий підхід, унікальність роботи, грамотність та культуру мовлення під час її виконання, всебічне розкриття обраної тематики.
Визначення переможців конкурсною комісією відбудеться в період із 23 по 30 червня, а відзначення – під час святкування Дня Національної поліції України у Черкасах.
За детальною інформацією по проведенню конкурсу «Поліцейський очима молодого покоління» звертайся за тел.067-559-85-26, 067-554-66-93.
Результати проведення конкурсу та кращі роботи будуть опубліковані на веб-сайті та сторінках «Фейсбук» та «Інстаграм» Головного управління Національної поліції в Черкаській області.
Організатори конкурсу залишають за собою право на використання й публікацію творчих робіт у друкованих та інтернет виданнях, а також на іміджевій продукції.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.