Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

ЖАХ: вчора у Балаклеї сталося потрійне вбивство!

2020 02 21 niz

 

Вчора у Балаклеї трапилося жахливе вбивство: один труп знайшли на подвір’ї і два трупи в криниці.

20 лютого у Смілянське відділення поліції поступила жахлива звістка від жителя села Балаклея про те, що на одному з подвір'їв виявлено труп місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті.
Під час виїзду оперативної групи було встановлено, що у будинку, де знайшли перший труп, проживало ще двоє осіб – бабуся і чоловік, але їх ніде не було видно. Лише в будинку було багато крові.
Оглянувши територію подвір’я, поліцейські знайшли два порізані тіла в криниці.
Всього на території домоволодіння виявили три трупи.
Як повідомив начальник Смілянського ВП Олег Калюжний для сайту Сміла.ua, по тривозі відразу був піднятий весь райвідділ, було вжито всі необхідні оперативні заходи. На місце події негайно виїхали обласне та місцеве керівництво поліції та місцева прокуратура.
По гарячим слідам швидко встановлено підозрюваного вбивцю – теж місцевого мешканця. Його відразу було затримано, вилучено речові докази, які він намагався сховати.
Потрійне вбивство трапилося під час розпивання спиртних напоїв, що призвело до раптової емоційної сварки. 30-річний житель села Балаклея у стані алкогольного сп’яніння зарізав ножем двох чоловіків і бабусю. Потім він намагався скрити сліди свого злочину і заховав трупи в криниці.
Загинули на місці чоловік 1976 року народження, ще один чоловік 1966 року народження та жінка 1935 року народження.
- Завдяки оперативним та умілим діям смілянських поліцейських підозрюваного затримано. Ведеться слідство. Якщо доведуть вину, то зловмиснику загрожує покарання за 115 статтею частина 2 – вбивство двох та більше осіб, - сказав Олег Калюжний. – Жителі Балаклеї можуть бути спокійними. Не треба розповсюджувати паніку. Все під контролем поліції. Злочинець затриманий. Я вдячний нашим співробітникам за швидку та якісну роботу.

scroll back to top

Коментарі  

Олександр
+8 #1 Олександр 21.02.2020, 22:11
А це не той, що вчора вдень бігав з ножем по магазинах в Балаклеї і люди викликали поліцію. От тільки не знаю чи вона приїжджала, а якщо приїжджала, то які були вчинені дії для захисту людей, А якщо це той самий, то взагалі виникає одне велике питання чим займається наша поліція? Чи нет тела нет дела. А тепер є тело, аж три....
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.