Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Триває голосування за найкращого медика України

2019 11 18 zyrba

 

Продовжується соціальний проект «Найкращі медики України» за версією LIKAR.INFO, який визначить кращого професіонала України. Серед них названа і наша землячка – головний лікар Черкаського обласного кардіологічного центру Світлана Журба.
З 2004 року Світлана Василівна очолює обласний кардіоцентр. Вона заслужений лікар України, нагороджена «Орденом Княгині Ольги», медаллю «За заслуги», дипломом «За прогрес в серцево-судинній хірургії» Асоціації кардіохірургів України.
За цими нагородами стоїть багаторічна важка робота , адже протягом 15 років Світлана Василівна поєднує обов’язки керівника та лікаря-практика, що постійно вивчає інноваційний світовий досвід в галузі кардіології.
Тож недарма Черкаський обласний кардіологічний центр вже давно знаний як один із найкращих обласних кардіологічних осередків України. Не дивно, що його фахівці серед перших приєднались до ініціативи Stent for life і почали надавати висококваліфіковану медичну допомогу хворим на гострий інфаркт міокарда в режимі 24/7. Сьогодні в центрі роблять практично весь спектр втручань на серці та коронарних судинах різної складності – як ургентних, так і планових. Колектив центру робить усе, щоб мешканці області з найбільш поширеними кардіологічними захворюваннями могли отримувати сучасне хірургічне лікування, не їдучи до столиці чи за кордон.
«Коли я допомагаю людині, я отримую задоволення. Отож, позитивні емоції вдається отримувати часто, адже з допомоги та порятунку людей складається наша робота», – говорить Світлана Василівна.
Підтримати своїм голосом головного лікаря обласного кардіологічного центру Світлану Журбу можна тут

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.