Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

Буде вітряно, сухо і сонячно

Буде вітряно, сухо і сонячно

Найближчої доби вітряну, суху та переважно сонячну погоду формуватимуть антициклон «NIKLAS» та циклон «MATILDA».

Наша область будує фортифікації на сході країни

Наша область будує фортифікації на сході країни

Для наших оборонців та їхнього захисту Черкащина продовжує відповідально виконувати завдання Президента України і будує фортифікації на сході...

 

Ukraine

 

ПРЕДСТАВНИК ВО «ЧЕРКАЩАНИ» ДОПОМАГАЄ ДИТЯЧОМУ САДОЧКУ

2017 08 23 садочок3Уже протягом тривалого часу дитсадку №8, розташованому в мікрорайоні «Поштовий», допомагає приватний підприємець та відомий меценат Віталій Лисенко. Він представляє потужну політичну силу – Всеукраїнське об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ».
До цього дитячого садочку ходять трохи більше 30-ти малюків. Колектив закладу докладає всіх зусиль, щоб дітям було комфортно та затишно. Але без спонсорської підтримки обійтися неможливо, адже на батьківські гроші сильно не розгуляєшся. А з державного чи міського бюджету теж не часто надходять кошти. Тому працівники дитсадка щиро радіють, що їм допомагає щедрий та небайдужий до діточок підприємець.
2017 08 23 садочок4Як стверджує завідуюча дошкільним закладом Галина Опара, допомога Віталія Феліксовича стала для них рятівною соломинкою. Меценат уже давно опікується дитсадком, узявши його під своє крило. Підприємець придбав для них холодильник, морозильну камеру, пральну машину, побутову техніку, мотокосу, комп’ютерну техніку, принтери, посуд, різні будівельні матеріали, а ще зробив витяжну систему в харчоблоці. Також він допоміг відремонтувати приміщення та облаштувати ігровий майданчик. А ще постійно забезпечує дитсадок продуктами та солодощами.
2017 08 23 садочок2– У нас постійно постає проблема підготовки закладу до нового начального року, поповнення матеріально-технічної бази. І в цьому нам велику допомогу надає Лисенко Віталій Феліксович. Багато років постільну білизну нашу прали на комбінаті «Дніпро». Але порушувало санітарні норми та правила. Тому постала потреба створити свою пральну кімнату. І знову ж ми звернулися до Віталія Феліксовича. Він нам допоміг придбати матеріали для ремонту пральної кімнати та придбав машину-автомат. Під час планової перевірки працівниками санстанції неодноразово робилися зауваження щодо необхідності заміни алюмінієвих каструль посудом із нержавіючої сталі. Але нам із батьками було не під силу купити новий посуд. А наш спонсор відразу придбав усе необхідне – і посуд, і новий кухонний комбайн. Для роздільного зберігання продуктів Віталій Феліксович придбав нам морозильну камеру. Тому від усіх батьків, дошкільнят та колективу дитсадка я хочу висловити щирі слова вдячності пану Віталію за постійну допомогу та підтримку. Саме завдяки цій чудовій людині наш навчальний заклад осучаснився і йде в ногу з життям… – розповідає Галина Опара.
Депутат міської ради Ольга Ткаченко, яка очолює депутатську фракцію ВО «ЧЕРКАЩАНИ», працює вчителем і тому прекрасно знає всі освітянські проблеми. Вона характеризує Віталія Феліксовича як соціально-відповідального бізнесмена.
– Це дуже добре, що є такі небайдужі люди, які допомагають закладам освіти. Віталій Феліксович Лисенко допомагає як тільки може, за що йому велике спасибі. Цей садочок не єдиний, яким опікується підприємець. Він допомагає і школам, й іншим навчальним закладам. Якби всі приватні підприємці були такими добрими, щедрими й небайдужими до дитячих доль, до цих діточок, які потребують захисту, то наше життя стало б кращим. Ми всі повинні створити дітям всі комфортні умови для того, щоб їхнє дитинство було щасливим…
Учора представники ВО «ЧЕРКАЩАНИ» завітали до дитсадка, щоб оглянути, як виконані роботи із заміни вхідних дверей та вікон на сучасні металопластикові. Кошти на це знову ж таки надав пан Віталій Лисенко – у рамках проекту «Освіта майбутнього», започаткованого ВО «ЧЕРКАЩАНИ» кілька місяців тому.
Основне завдання цього проекту – всіляко допомагати навчальним закладам Сміли.
2017 08 23 садочок1– Акція «Освіта майбутнього» передбачає допомогу закладам освіти міста. Ми вивчаємо пропозиції, відбираємо справді нагальні заявки та закуповуємо потрібне обладнання – бойлери, спортивний інвентар, мультимедійні дошки, холодильники та інші речі. Тобто, допомагаємо різним навчальним закладам вирішити ті чи інші проблеми, пов’язані з матеріальним забезпеченням… – пояснює керівник громадської приймальні ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Костянтин Полубінський.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.