Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

 

Ukraine

 

Дівчина загиблого велосипедиста розповіла подробиці жахливої аварії

У понеділок, 17 червня, близько 12-ї години дня на дорозі за напрямком Черкаси-Сміла трапилася ДТП, внаслідок якої загинув велосипедист та ще одна особа отримала травми різного ступеня тяжкості.

 

2018 06 22 дтп

Фото: з мережі

 

Загиблим велосипедистом виявився вчитель фізкультури черкаської школи № 28 Олексій Гончар, котрий разом зі своєю дівчиною їхали на велосипедах в напрямку Сміли, щоб прогулятися містом.

 

2018 06 22 дтп1

 

На фото: дівчина загиблого Анна Дядюра. Фото: Про все

 

Як повідомила у коментарі «Про все» дівчина загиблого Анна Дядюра, котра разом з ним потрапила того дня в цю трагічну аварію, вони вранці виїхали велосипедами з Черкас, хотіли відвідати під час велопрогулянки Смілу, пофотографуватися та повернутися увечері назад до міста. Рухаючись по узбіччю за дорожньою розміткою, Олексій їхав позаду. Близько 12-ї години вони рухалися на підйом, що на трасі, раптово вона відчула потужний удар ззаду, а потім біль в руці та в стегні. Коли вона отямилася, то помітила, що Олексій вже лежав попереду неї десь за 5-6 метрів. Він був вже непритомний та не подавав ознак життя. А медики, що прибули на місце події, констатували його смерть.

- Бігти я не могла, із зусиллями підійшла до тіла Олексія, він був без свідомості. З автомобіля, що врізався у велосипед, вибігла жінка. Я попросила, щоб вона викликала швидку. Я чула, як вона розмовляла з кимось, казала комусь в телефон, щоб викликали негайно швидку, бо вона збила людину на смерть. На місце ДТП приїжджали юристи водійки «Мерседеса», котрі пропонували ще там заплатити гроші, щоб залагодити ситуацію, - повідомляє потерпіла.

 

2018 06 22 дтп2

 

Фото: Про все

 

Слід зазначити, що зі слів Анни, поліцейські слідчі вважають її тільки свідком пригоди, не надаючи статусу потерпілої. З її слів, слідчий на прізвище Демиденко обґрунтував це тим, що вона не поїхала з місця пригоди в кареті швидкої допомоги.

- Наступного дня я звернулася до Центральної районної лікарні в селі Червона Слобода. Але навіть, коли я звернулася за медичною допомогою та повідомила, що була травмована в ДТП, ніхто з поліції мені навіть не зателефонував. Коли я з цим звернулася до слідчого, він сказав мені, щоб я брала довідку про свою травму у лікарні і йшла до нього писати заяву з цього приводу, - зазначила Анна.

 

2018 06 22 дтп3

 

Фото: Про все

 

Також потерпіла повідомила, що особу водійки «Мерседеса» вона з’ясувала лише за декілька днів. З її слів, це Савченко Любов Володимирівна, колишній депутат Черкаської обласної ради, власниця меблевої фабрики «ЛІВС» в місті Сміла.

Як повідомила в коментарі «Про все» сестра загиблого Олеся Гончар, представники пані Савченко вже неодноразово зверталися до їх сім’ї та пропонували прийняти від них кошти, оплатити лікування потерпілої та оплатити похорон Олексія.

 

2018 06 22 дтп4

 

На фото: сестра загиблого Олеся Гончар. Фото: Про все

 

- Ми відмовилися від її допомоги, бо не розуміємо, як взагалі можна оцінити життя близької тобі людини. Вони пропонували нам, мовляв, давайте ми все оплатимо вам і забудемо про цю ситуацію, - розповіла сестра загиблого.

Поліція ж не змогла прокоментувати ситуацію з цим ДТП. Як повідомив журналістам речник поліції Черкащини Дмитро Грищенко, інформацію про цю подію він надати не може, оскільки слідчий відмовляється її надавати.

Начальник відділу прокуратури Черкаської області Антон Греков у коментарі журналістам повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

2018 06 22 дтп5

 

На фото: начальник відділу прокуратури Черкаської області Антон Греков. Фото: Про все

 

- Наразі одна потерпіла особа померла. Щодо іншої постраждалої, як тільки вона звернеться відповідно до вимог КПК до слідчого, її може бути визнано потерпілою у разі наявності відповідних підстав,- повідомив прокурор.

Наразі з’ясовано, що автомобіль пані Савченко знаходиться на штрафмайданчику поліції, як і велосипеди постраждалих. А сама екс-депутатка перебуває на свободі. На телефонні дзвінки журналістів пані Любов не відповідає.

 

Джерело: "Про все"

scroll back to top

Коментарі  

Виборець
+7 #7 Виборець 24.06.2018, 18:07
Родині загиблого та потерпілій потрібно найняти фахового адвоката, який буде непідкупний. Їм потрібно контролювати поліцію та прокуратуру, щоб ці "слуги закону" нічого не фальшували у провадженні. Щоб вони не підмінили схему ДТП і т.д.
Цитата
Ігор
+2 #6 Ігор 24.06.2018, 17:14
Цитую Смілянин:
Оця подія не стане індикатором роботи правоохоронної і судової системи, цим в державі зараз ніхто навіть не переймається. А стане, чи є вже , індикатором нашої байдужості, що дозволяє цим ментам, прокурорам, суддям поводитись з нами, як з бидлом. Ніхто з нас не знає, що можить трапиться кожним із нас до вечора.

Бо потрібно не гроші брати за своїх вбитих рідних, а піти і завалити бешену собаку!
Цитата
Виборець
+9 #5 Виборець 23.06.2018, 13:27
Хто юристи Любов Савченко? Їхні прізвища повинні знати всі. Вони відмазують вбивцю. Пропонують гроші родині загиблого та родині пораненої. Ці юристи що думають, що вони вічні?
Взагалі Савченко дружить з усіма: поліцією, прокуратурою, суддями. Савченко ненавидить простих людей.
Правоохоронці її відмажуть, але від Божої кари Савченко не втече, не сховається, не відкупиться.
Цитата
Смілянин
+3 #4 Смілянин 23.06.2018, 06:50
Оця подія не стане індикатором роботи правоохоронної і судової системи, цим в державі зараз ніхто навіть не переймається. А стане, чи є вже , індикатором нашої байдужості, що дозволяє цим ментам, прокурорам, суддям поводитись з нами, як з бидлом. Ніхто з нас не знає, що можить трапиться кожним із нас до вечора.
Цитата
георгий
+6 #3 георгий 22.06.2018, 15:36
таких надо вешать без всяких разборок
Цитата
Ігор
+9 #2 Ігор 22.06.2018, 14:43
Чому ту хто вбила людину одразу не затримали та не помістили в СІЗО?! Хто з ментів займається справою? Хто куплений? Чому немає висвітлення інформації по телеканалах?
Цитата
лора
+4 #1 лора 22.06.2018, 14:33
Перед законом все равны,а кто-то "равнее".Неужели убийца не будет наказана?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.