Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

 

Ukraine

 

На мосту через Дніпро розпочалися роботи із влаштування шару гідроізоляції

2017 09 27 мост

 

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 біля Черкас будівельники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» розпочали роботи з влаштування шару гідроізоляції на новій бетонній монолітній плиті.

Сьогодні вночі працівники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» розпочали піскоструменеву обробку бетонної поверхні монолітної плити перед нанесенням шару гідроізоляції. По завершенню нанесення шару гідроізоляції, розпочнуться роботи із укладання асфальтобетонної суміші на правому проїзді.

20 вересня було завершено роботи з монтажу деформаційних швів між бетонними монолітними плитами. До Черкас із Німеччини прибули 10 деформаційних швів типу «Maurer D160» та 3 деформаційних шви типу «Maurer D80», які були замовлені у німецького виробника. Вони були спеціально виготовлені для черкаського мосту за індивідуальним замовленням. Також закінчуються роботи з укладання нового бордюрного каменю.

Після укладання швів на правому проїзді, розпочалися роботи з демонтажу риштувань та опалубки бетонної монолітної конструкції. Також продовжується демонтаж металевого огородження на лівій стороні мосту, роботи з піскоструменевого очищення металевих поверхонь ферми мосту від старої фарби та іржі. Проводиться ґрунтування металевих елементів прогонових будов ґрунтом, що наповнений цинком, для їх захисту від корозії.

Всі роботи з ремонту проїжджої частини на мосту через Дніпро планується завершити до кінця листопада.

На дамбі через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Трансстроймеханізація», яка виконує її поточний середній ремонт, повністю закінчено роботи із фрезерування проїжджої частини, на 9 500 кв. м дороги влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття, а верхній шар ЩМА – на понад 6 600 кв. м. Закінчуються роботи із демонтажу старого бар’єрного та тросового огородження. Натомість встановлено 12 800 п. м нового металевого оцинкованого бар’єрного огородження типу «Євроформат». Проводяться роботи із подальшого влаштування асфальтобетонного покриття.

Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:

- з 6.00 год. до 9.00 год.,

- з 16.00 год. до 19.00 год.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки це необхідний крок для розбудови та оновлення транспортної інфраструктури Черкащини. Так, це незручності. Але вони тимчасові. Безпека важливіша!!!

Бажаємо щасливих безпечних подорожей!

Прес-служба САД у Черкаській області

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.