Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами...

Сміляни мали нагоду поспілкуватись із Русланом Горовим на творчій зустрічі

Сміляни мали нагоду поспілкуватись із Русланом Горовим на творчій зустрічі

У Смілу завітав письменник та співзасновник видавництва "ТаТиШо", український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей",...

Громади району попрощалися з Героями, які загинули на війні з окупантами

Громади району попрощалися з Героями, які загинули на війні з окупантами

Наш район провів останнім шляхом Героїв-земляків, які загинули за незалежність рідної землі на війні з російськими окупантами.

Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.

Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

Історію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.

Систему

Систему "Безпечне місто" у Смілі вже впроваджено

Працюють більше 80-ти камер відеоспостереження, що встановлені у людних місцях, на в’їздах - виїздах з міста та на перехрестях

Черкащанка у Парижі записала розмову з Макроном (ВІДЕО)

Черкащанка у Парижі записала розмову з Макроном (ВІДЕО)

Черкащанка Юлія Галушка у парі з Наталією Мосійчук для телемарафону записала ексклюзивне інтервʼю із президентом Франції Еммануелем Макроном.

Учні ЦППРК створюють класні речі для дизайну інтер'єру і простору

Учні ЦППРК створюють класні речі для дизайну інтер'єру і простору

У ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» група талановитих здобувачів освіти за професією...

 

Ukraine

 

У полі зору «Інтера» - розбиті дороги Сміли (відео)

Нещодавно в усіх куточках України глядачі популярного телевізійного каналу «Інтер» «любувались» розбитими дорогами Сміли. Цього разу об’єктом зйомок журналісти вибрали віддалені мікрорайони міста. Особливо їх вразили калюжі однієї з доріг Малої Яблунівки, в якій можна запросто розводити навіть …дзеркальних коропів. Після жвавого діалогу з мешканцями мікрорайону телевізійники завітали до «Білого дому», щоб почути відповідь лише на одне запитання: «Чому у Смілі так неякісно ремонтують дороги?» Хоч робочий день був у розпалі, нікого з керівників вони так і не дочекались. І це – не вперше ! Правда, все таки дещо почули від одного з «клерків», мовляв, на ремонт доріг цього року уже використано 13 млн. грн., а його якість хороша. Що – що, а брехати у нашому місті останнім часом навчились. При чому усі, хто має , хоч маленький портфелик дрібненького керівничка. Ось тільки від тої брехні не легше стає містянам, у тому числі й у Малій Яблунівці, де на дорогах з’явилися міні – «озерця» для розведення риби. Чудасія, інакше й не скажеш!


Дмитро Палій

 

scroll back to top

Коментарі  

Олексій
+8 #4 Олексій 23.09.2017, 12:52
Згідно декларації ( є у вільному доступі) сума пенсії начальника управління ЖКГ Федорова становить 49423 грн за рік. Розділіть цю суму на 12 місяців= виходить щомісяця він отримує пенсію 4103 грн. Гарненька пенсія у колишнього міліціонера. Через таких пенсіонерів, інші отримують мізерну пенсію.
Цитата
Ольга
+9 #3 Ольга 19.09.2017, 19:17
Правильно люди пишуть за реєстраційну службу. там працюють тільки по-блату. Який там сервіс, яке там якісне обслуговування. За однією довідкою тижнень ходила, їхні спеціалісти не знали, які її оформити.
Цитата
Сергій
-6 #2 Сергій 18.09.2017, 16:19
Яка різниця чия дружина де працює??? А реєстраційна служба в місті працює доречі на відмінно, скільки я до них звертався, залишався задоволеним наданням послуг.
Цитата
Олексій
+12 #1 Олексій 16.09.2017, 13:30
В Смілі галузь ЖКГ буде нормально працювати тоді, коли її очолить справжній професіонал, а не дилетант-міліцейський пенсіонер Федоров О.М. Заступник Федорова--Андрій Цимбал ( дає коментар у відео сюжеті), працював разом з Федоровим в міліції. Дружина Андрія Цимбала--Ірина Цьома працює у міськвиконкому у реєстраційній службі ( раніше вона працювала в Приватбанку). Одним словом номенклатура та сім"я.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

19 березня 2024, 11:24

2024 03 19 zlochinЗ початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації та їхніми пособниками.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.