Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

На порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося...

Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

Якщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошують приєднатися до проєкту «Волонтер БПД»

Опалювальний період у Смілі завершується

Опалювальний період у Смілі завершується

На черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

На сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові

Вночі над областю збили 6

Вночі над областю збили 6 "шахедів", одну крилату ракету, є влучання по об'єкту енергоінфраструктури

Практично всю ніч ворог тероризував нашу область з повітря. Частину атак нашим оборонцям вдалось відбити. На щастя, люди не постраждали.

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Правоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.

Йтиме дощ, подекуди з грозами

Йтиме дощ, подекуди з грозами

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

 

Ukraine

 

Мірзоєв вважає ГУ Держгеокадастру у Черкаській області найбільш корумпованим органом

"СМІЛА.UA" вже інформувала про обшуки у колишнього очільника Держгеокадастру .
6 червня Азєр Мірзоєв провів прес-конференцію, на якій висловив власне бачення ситуації. Далі подаємо прес-реліз за результатами події, надісланий на адресу нашого видання представниками Азєра Мірзоєва.

 

Екс-очільник вважає ГУ Держгеокадастру у Черкаській області найбільш корумпованим органом
Втім, запевняє, що сам хабарів не брав і родичам не допомагав. «За що я живу, можна побачити по моїх деклараціях, із яких навіть видно, коли ми із моєю співмешканкою жили разом, а коли – не жили. У нас складне спільне життя», - вдався до відвертості Азер Мірзоєв. Про це та багато іншого він розповів під час резонансної прес-конференції, на якій йшлося про переслідування екс-очільника ГУ Держгеокадастру у Черкаській області, пов’язане із проблемами виділення в області землі учасникам АТО.

 

2017 07 07 прес2

 

2017 07 07 прес1


- Мною спрямовано до голови Черкаської ОДА звернення стосовно необхідності створення робочої групи або комісії у складі земельних експертів, що дослідила би стан справ ГУ Держгеокадастру у Черкаській області, - констатував Азер Мірзоєв. – Як людина, що уже після свого звільнення із посади допомогла отримати землю понад 400 учасникам АТО, надаючи їм консультації, як уникнути зволікання і бюрократичної тяганини, я хотів би знати, скільки ще років тисячі наших хлопців мусять чекати на землю. Землю, яку іншим видають за один день. Яку видають сотнями гектарів на підставних осіб.
У цьому питанні уже знайдено порозуміння із обласною владою - і тому маю впевненість, що у області буде створено спеціальну комісію, що дослідить земельні питання і нарешті зрушить проблему виділення землі учасникам АТО із «мертвої точки».
Те, що мені вдалось допомогти АТОвцям отримати земельні ділянки, які належали їм за законом – а це більше 800 гектарів землі у 5 районах області – було розцінене місцевими корумпованими чиновниками як спроба залізти до них у кишеню. Результатом стали обшуки у мене вдома, під час яких вигребли навіть конвертики із грошима мого сина та мами моєї співмешканки. Усі ці гроші було названо моєю винагородою за вирішення питання з виділенням землі з керівником Держгеокадастру у Жашківському районі (який подібних рішень за посадою приймати не може). Не рахуючи конвертиків, решта коштів належала моїй співмешканці, вони були підтверджені деклараціями. Щодо мого особистого майна – я маю частину квартири і одне авто. Але погодьтесь - я ніколи не був помічений як завсідник ресторанів або покупець предметів розкоші, тому що завжди жив стримано. Зараз я працюю і займаюся справами своєї громадської організації «Незламний дух», що відстоює пересічних людей, інтереси яких постраждали – і не лише у земельній сфері.
Присутні на прес-конференції представники АТОвців («Черкаський союз учасників АТО», ГО «Добровольці та ветерани АТО Смілянщини») Олексій Колісник, Леонід Кучермаха, Сергій Купенко та Олександр Іванов розповіли про те, що сьогодні АТОвцям доводиться чекати землі по півтора роки і більше. Що начальники ГУ Держгеокадастру змінюються, а справи із виділення землі перебувають у тій самій «мертвій точці». Що терпець уривається і за відповіддю вони скоро можуть піти просто додому - до нинішніх очільників ГУ Держгеокадастру і тих, хто «пресує» людей, які АТОвцям допомагають.

scroll back to top

Коментарі  

Валентина Пилипівна
0 #5 Валентина Пилипівна 18.07.2017, 08:40
колишній чиновник кадастру розказує про корупцію в органі який сам і очолював. звичайно він у тих схемах не працював.. людей за дурнів вважають. жах...
Цитата
олег
-1 #4 олег 12.07.2017, 11:30
Якщо з його боку були якісь порушення, то ніщо не можить їх виправдати, а те що допомагає АТОвцям, хай допомогає.
Цитата
Света
+3 #3 Света 11.07.2017, 17:27
противно от таких деятелей. фу.
Цитата
Валентин
+8 #2 Валентин 10.07.2017, 18:38
хто ж не знає цього "допомагающєго". жаль, що атовці йому вірять, а він їх просто використовує у своїх брудних схемах. Хтось гине за Україну на сході, а хтось в тилу робить на цьому бізнес
Цитата
Ольга
+5 #1 Ольга 10.07.2017, 08:57
самий чесний бувший чиновник.. і знову з багатими близькими..
віриться що дійсно мав благі наміри, прям видно цю безкорисність
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.