Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

Буде вітряно, сухо і сонячно

Буде вітряно, сухо і сонячно

Найближчої доби вітряну, суху та переважно сонячну погоду формуватимуть антициклон «NIKLAS» та циклон «MATILDA».

Наша область будує фортифікації на сході країни

Наша область будує фортифікації на сході країни

Для наших оборонців та їхнього захисту Черкащина продовжує відповідально виконувати завдання Президента України і будує фортифікації на сході...

 

Ukraine

 

За вчителя заступилися влада та громадськість

Не віддали «на розтерзання» так званим активістам учителя праці ЗОШ №7 Сергія Щербака, якого днями звинуватив у сепаратизмі громадський діяч Віктор Овчаренко.
Ми вже писали, що пан Овчаренко разом із своїми прибічниками нещодавно влаштували над педагогом ганебне судилище та виклали відеоролик у соціальних мережах.
Ця історія мала «гаряче» продовження на вчорашньому засіданні міськвиконкому.
Захистити вчителя прийшли його колеги, бойові побратими (адже Сергій Щербак воював у Афганістані), громадські активісти, керівники міського управління освіти та просто небайдужі сміляни.

 

2017 05 24 сеп1


– Віктор Степанович звинуватив учителя в розповсюдженні інформації сепаратистського змісту в соціальній мережі «Однокласники». Розмова велася в підвищеному тоні, з використанням ненормативної лексики, образ та приниження людини на робочому місці. Галас і крики, що лунали з методичного кабінету, було чути в коридорі навчального закладу… Освітяни обурюються цим випадком та занепокоєні зухвалою поведінкою «активістів»! – наголосила начальник міського управління освіти Наталія Незнанова.
А голова міської профспілки працівників освіти Наталія Сташенко звернулася до керманича Сміли Віктора Федоренка з проханням захистити педагогів від незаконних втручань пана Овчаренка та інших активістів у навчально-виховний процес.
У свою чергу, Віктор Овчаренко, який є членом міськвиконкому, пояснив учасникам зібрання, що вчитель принижував честь і гідність воїнів АТО своїми репостами в соціальних мережах. Тому волонтери й активісти вирішили самі розібратися в ситуації та вивести «сепаратиста» на чисту воду.

 

2017 05 24 сеп3


Пан Овчаренко вважає, що з паном Щербаком активісти поводилися «толерантно». Так думають і громадські активісти Анатолій Терещенко та Станіслав Голубець, які запекло захищали Віктора Овчаренка.
Однак свідки того інциденту, колеги Сергія Щербака, розповіли, що активісти вели себе по-хамськи та принижували честь і гідність вчителя.
Про неправомірність таких образливих дій говорила і депутат міської ради Ольга Ткаченко, яка працює в ЗОШ №7.

 

2017 05 24 сеп4


Бойові побратими Сергія Щербака теж не залишили його в біді.
– Навіщо було викладати в соціальні мережі відео? Чию команду ви виконуєте? Ви зіштовхуєте афганців та атовців! Не потрібно цієї колотнечі… – висловив свою точку зору голова громадської організації «Смілянська спілка ветеранів війни в Афганістані» Ігор Діденко.
Його підтримали й інші воїни-афганці.
2017 05 24 сеп2На захист учителя активно виступили й очільники Сміли. Зокрема, секретар міської ради Віктор Федоренко зазначив:
– Всі кажуть про цього вчителя, що він порядна людина. І приїжджати розбиратися десять на одного – вибачте, це не по-чоловічому… Від імені виконавчої влади я прошу вибачення перед колективом школи. У нас є правоохоронні органи, є поліція, є служба безпеки, яка цим займається. Люди добрі! Напишіть туди листа, і хай вони розбираються. І все… Не треба творити самосуд! Робіть по справедливості – і люди вас зрозуміють…
Особисто я повністю згоден із словами керманича міста.


Вадим НІКІТІН

scroll back to top

Коментарі  

Олег
+1 #2 Олег 29.05.2017, 14:24
Я поважаю пана Овчаренка та пана Терещенка за їх патріотизм. Але в цій ситуації, вони вчинили самосуд. Є СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ, саме цей державний орган повинен займатися сепаратистами. Овчаренко приватна особа, в даній ситуації він вчинив самосуд, як вчиняла самосуд радянська влада в 30-х роках минулого століття (репресії).
Чому пан Овчаренко та його побратими не розбираються з представниками злочинної влади Януковича, партії регіонів, що й досі працюють в системі освіти Сміли? Це директор природничо-математичного ліцею Гнідая (особиста подруга Януковича та Тулуба), директор колегіуму Карло і т.д.
Це добре, що вчителя захистили всі, його тільки не захищала директор школи пані Ярошик. Вона перша повинна була стати на захист підлеглого.
Цитата
Микола
0 #1 Микола 26.05.2017, 15:55
То хто кому устроїв судилище ?? Незнанова, і її подібні не зробили виводій із минулих своїх " проделках " і тепер показала своє настояще лице. На сесії міської ради 25.05.2017 року, освіта під керівництвом Незнанової і Наталії Сташенко показали своє відображення..
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.