Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

 

Ukraine

 

Костянтин Синьогуб

синьогубсекретар міської ради, в.о.міського голови

 

Про те, чому у Смілі так погано почистили дороги

 

Основною причиною поганої розчистки доріг у Смілі стало те, що немає співпраці між управлінням ЖКГ та КП «Комунальник».
У КП «Комунальник» роками накопичилось багато проблем, які поки що важко розв’язати. Наприклад, коли випав перший сніг, техніка поїхала розчищати вулиці. Машини і трактори не обладнані GPRS-навігаторами, не можна побачити, де саме вони працюють.

Щоб прибрати аномально великі опади снігу, треба було передбачити спеціальну програму на такі випадки, і щоб депутати виділили з бюджету 400-500 тис. грн на бензин і додаткові потреби КП у особливо «гарячий» період. Потрібно було переглянути список черговості вулиць, які треба розчистити якнайшвидше. Цей список прибирання потрібно було опублікувати на офіційному міському сайті, і щоб сміляни бачили, де і що прибирається, хто і наскільки якісно працює.
На погане прибирання Сміли від снігу вплинув і той факт, що у КП «Комунальник» мало техніки. Раніше чистити місто допомагали чисельні організації і підприємства, надавали свої трактори. Тепер настали такі часи, що немає й до кого звернутись, вся техніка стара і зламана. На наступній сесії міської ради керівник КП «Комунальник» прозвітує перед громадою.
Всі винні у сніговому апокаліпсисі у Смілі будуть покарані або звільнені. Але не зараз, тому що наразі і так не вистачає робочих рук. 

Я особисто прошу пробачення у смілян за таке прибирання.

Недопрацювання є, але зараз вже нічого не зробиш, бо немає фінансування. Поки що влада може тільки збирати ідеї, напрацювання, відгуки і пропозиції, щоб врахувати помилки і нормально спрацювати наступного разу. 
У Черкасах такі чисті дороги, тому що там їх поливають оцтовою кислотою. Ми прораховували, що така послуга коштуватиме Смілі 600 тис. грн. Але треба враховувати, що потім ця кислота потече в Тясмин і ми всі будемо це пити. Влада не сидить на місці, ми шукаємо варіанти, кращий досвід, щоб використати це у Смілі наступного разу.

 

Із виступу на сесії міської ради

scroll back to top

Коментарі  

Светлана
+2 #14 Светлана 30.01.2018, 17:58
Всю владу на сніг.чистить тротуари де плавають як у багні люди і дітки які ідуть у школу і назад
Цитата
Ольга
+6 #13 Ольга 29.01.2018, 22:30
Пане Синьогуб !!! гоніть того Ананка до біса поки не пізно))
Це класичний шахрай!
Поки Сміляни боролися зі снігом, то ананко в Єгипті відпочивав!!!
Як він говорив, що це ще не критичний стан.
А оті проплачені мітинги начебто за повернення його на посаду - це робота трьох сімейок начолі з мамашою його заступника Галущенка
Цитата
Іван
+6 #12 Іван 29.01.2018, 20:19
Цитую Юрій:
Дивує поток негативу на Синьогуба від диванних коментаторів. Людина місяць чи трохи більше працює. Зараз звалили на нього всю багнюку , типу назначили розхлябуйся. 27 років в цій Смілі все через одне місце робиться, чим він всім вам допоможе!? Чисто класично по-українські...

І чомусь саме на нього все багно вилилося... Він знав куди йде працювати... тому повинен відповідати займаній посаді....
Коли авіаінженер допуститься помилки і літак впаде, то винен авіаінженер і ніхто не буде розказувати, що він працює більше місяця... Тому людина повинна з першого дня відповідати вимогам займаній посаді. Якщо немає кваліфікації, навіщо такий керівник.
Цитата
Юрій
-9 #11 Юрій 29.01.2018, 18:28
Дивує поток негативу на Синьогуба від диванних коментаторів. Людина місяць чи трохи більше працює. Зараз звалили на нього всю багнюку , типу назначили розхлябуйся. 27 років в цій Смілі все через одне місце робиться, чим він всім вам допоможе!? Чисто класично по-українські...
Цитата
Виборець
+5 #10 Виборець 29.01.2018, 17:41
В Смілі потрібно громадський транспорт (автобуси) замінити на гондоли, зараз це актуально. Хоч якось до Венеції приблизимось.
Цитата
Яна
+7 #9 Яна 29.01.2018, 17:11
29.01.2018 р. потепліло, плюсова температура повітря. Сніг та льодовий покрив почав танути, з нього утворилася "каша". Неможливо пройти по тротуарах та проїхати по дорогах. Невже "Комунальник" не міг пустити грейдера, щоб якось відсунути цю "кашу", а Синьогуб, що нічого не бачить. Він що пішки не ходить, автомобілем не їздить?Синьогуб взагалі в якій реальності живе?
Цитата
Наталія
-7 #8 Наталія 29.01.2018, 16:11
Щоб критикувати, та ще і не себе, у нас завжди знайдуться і час, і сили… Якщо в когось є розумні думки, йдіть до Синьогуба у замісники і допоможіть місту. Настав час згуртуватись смілянам і не «прогнутись» перед «ЧЕРКАСИГАЗ» та іншими подібними організаціями.
Цитата
Василь
+8 #7 Василь 29.01.2018, 10:05
я так бачу, що нашій владі як поганому танцору, щось завжди заважа. як премії отримувати то стають в чергу, а от як працювати то всім щось заважає. шановні роботяги.... якщо не степні працювати то ..... центр зайнятості вам знайде роботу. тут один чоловік правильно каже, що вже дістало їздити по дорогах за які платиш а толку не має.
Цитата
Євген
+10 #6 Євген 29.01.2018, 09:58
Костянтине Івановичу, а слабо людям вийти в очі подивитись ? послухати все, що кажуть і про вас і про владу ? слабо зі своєї преміїі, яку ви не зародив, компенсувати водіям витрати на ремонт ходової, яка виходить з ладу по Вашій вині та вині Ананка С.В. якби сніг почали чистити, як нормальні господарі, коли він тільки почався то не було б ні коментарів гнівних ні чого з того, що сьогодні люди кажуть. сніг почали чистити лише після того як він замерз, а перед цим взяли й сіллю посипали... геніально просто.... наша "влада" дочекається, що тими запчастинами, які люди повикидали в наслідок безлаберності влади влада ж і буде отримувати по голові. може хоч так дійде. премії ви собі виписуєте гарно, а от доріг, за які люди платять з кожної літри пального, не має.
Цитата
Валентина
+9 #5 Валентина 29.01.2018, 09:01
Цитую Юрій:
Костянтин Іванович, дякуємо за інформацію! Адже ні комунальник, ні інші відповідальні особи не надають офіційних коментарів, а водіі і пасажири автобусів зляться і роблять свої ,,висновки,,. Громада міста дуже сподівається, що представники влади зможуть знайти ресурс, що б на слідуючий рік дане питання не стояло номером один в житті жителів міста Сміли!

нащо нам коментарі? нехай виконують свою роботу нормально, щоб ми, жителі міста, навіть і не знали їхніх прізвищ.. і скільки вже можна чекати наступних років для того, щоб отримати те, за що платимо зі своєї кишені (податки)? зима щороку в один і той самий час.. І сніг також не новина
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.