Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

 

Ukraine

 

20 речей, які варто припинити робити, щоб бути щасливим

Кожен із нас хоче бути щасливим, але не кожен готовий та хоче прикладати зусилля для цього, змінюватись, відмовлятись від деяких речей. Однак, пам’ятай, ніхто не стоїть на твоєму шляху до щастя! Ніхто, окрім тебе самого, пише сайт «mizky.com.».
Щоб бути по-справжньому щасливим, треба зовсім небагато...
1. Припини думати, що твоє щастя залежить від інших людей
Ми не повинні прив’язувати наше щастя до чогось або до когось, ми повинні завжди залишатись самодостатніми. Перш за все, ти повинен бути повен енергії, але якщо ти виснажений і в тебе негативні думки, стосунки з іншими людьми будуть такими ж поганими, як і твій емоційний стан. Якщо ти незадоволений собою, своєю зовнішністю або ще чимось, стосунки з кимось не робитимуть тебе щасливішим. Для того, щоб розділити з кимось любов і стабільність, ти повинен сам зрозуміти, як це робиться. Якщо ти будеш в мирі з собою, все решта з’явиться.
2. Перестань скаржитись і жаліти себе
Життя завжди кидає кості, щоб направити тебе. Ти не завжди можеш побачити чи зрозуміти мету речей, які відбуваються на твоєму шляху. Ти також не зможеш контролювати їх і через це буває боляче. Однак аналізуй всі погані сценарії, з якими тобі доводилось стикатись в минулому. В результаті, ти помітиш, що вони ведуть тебе до успіху, важливих людей, нових значних ситуацій або просто до хороших відчуттів. Усміхайся і дозволь кожному побачити, що ти сьогодні сильніший, аніж був вчора.
3. Припини триматись за минуле
Ти не можеш почати нову главу свого життя поки продовжуєш перечитувати попередню.
4. Припини сумніватись в собі
Кожен з нас унікальний і особливий, тож відчувай це всім серцем. Вижени невпевненість і сумнів з своєї душі. Зруйнуй ці страхи, ти - найважливіша істота. Ти - найважливіша частина всесвіту, інше немає значення. Люби себе і будь коханим, вивільни життя своєї мрії зі сміттєвого контейнера сумнівів і ти знайдеш промінь просвітлення навіть в найтемніший момент.
5. Припини критикувати себе за помилки, зроблені в минулому
Ми можемо закохуватись в неправильних людей, а потім бути розбитими, в депресії і оплакувати помилки, але коли все йде не так, в одному можна бути впевненим: помилки допомагають нам знаходити правильних людей і робити правильний вибір. Ми всі інколи помиляємось. Ти тут і зараз можете створити свій день і своє майбутнє. Що б не сталось в твоєму житті, воно просто готує тебе до наступного кроку в майбутньому.
6. Припини тягнутись до стосунків, які тобі непотрібні
Краще бути одному, аніж в неправильній компанії. Немає необхідності поспішати з вибором. Якщо щось має відбутися — воно відбудеться: в потрібний момент, з потрібною людиною і за найкращих умов. Занурся в любов, якщо ти готовий до цього, а не тоді, коли почуваєшся самотнім.
7. Припини ображатись
Досить жити з гірким почуттям в серці. Зрештою, ти зробиш гірше лише собі, а не тій людині, яку ненавидиш. Пробачити не означає “Я погоджуюсь зі всіма тими неприємними речами, які ти мені заподіяв”. Це означає “Я не дозволю цим речам руйнувати мій спокій”. Прощення - це вміння відпустити, віднайти спокій і звільнити себе. І запам’ятай, обов’язково пробачати не лише іншим людям, але й самому собі. Пробач собі всі помилки і рухайся далі.
8. Припини бути всім для всіх
Це неможливо, ти тільки завдаси собі болю. Якщо ти порадуєш одну людину, це змінить світ, можливо, не весь, але світ цієї людини точно!
9. Припини звинувачувати інших людей у власних проблемах
Досягнення мрії в основному залежить від того, скільки відповідальності за своє життя ти береш на себе. Коли ти звинувачуєш інших в тому, що відбувається з тобою, ти заперечуєш відповідальність і даєш іншим людям владу над цією частиною твого життя.
10. Припини за все хвилюватись
Занепокоєння і тривога не допоможуть тобі позбутись завтрашніх труднощів, але ти позбудешся радощів сьогоднішнього дня. Один із способів перевірити, чи справді варто переживати, запитати себе “Чи буде це настільки ж важливо через рік? Два роки? П’ять років?”. Якщо відповідь “Ні”, то немає необхідності турбуватись.
11. Припини пояснювати
Твої друзі не потребують твоїх пояснень, а вороги все одно тобі не повірять. Тож роби те, що вважаєш за потрібне.
12. Припини намагатись бути кимось іншим
Одне із найскладніших завдань в житті — це бути собою в світі, який намагається змусити тебе втратити твою індивідуальність і стати копією. Хтось завжди буде симпатичнішим, розумнішим, молодшим, але вони ніколи не будуть тобою. Не намагайся змінити себе, щоб вразити людей. Будь собою і ті люди, які справді тобі потрібні, будуть любити тебе таким, яким ти є.
13. Припини робити боляче близьким
Замість того, щоб бути людяними, ми часто віддаляємось, стаємо егоїстичними. Так ніби весь світ обертається лише навколо нас. Ми починаємо завдавати болю нашій сім’ї і друзям, а потім дивуємось, чому нас ніхто не розуміє. Пам’ятай, тільки наша сім’я і близькі люди завжди поряд, але і це “завжди” може стати тимчасовим.
14. Припини очікувати, що люди прочитають твої думки
Зустрівши на своєму шляху кохання, ми забуваємо, що інша людина і мова її душі відрізняються від нашої. Ми починаємо чекати на якісь дії лише тому, що цього жадають наші серця, але ми забуваємо, що ніхто окрім нас не зобов’язаний виконувати наші бажання. Ми не маємо права очікувати чогось від інших людей, ми або приймаємо їх такими, як вони є, або взагалі не приймаємо.
15. Припини зволікати
Не вагайся довго; в іншому випадку ти можеш створити проблеми там, де їх не було. Оціни ситуацію і дій. Ти не можеш змінити те, чому не чиниш опір.
16. Припини заздрити
Припини рахувати чужі блага замість своїх. Спитай себе “Що маю я, чого хочуть всі?”. Має бути щось таке. Тому зосередься на цьому і перестань порівнювати себе з іншими.
17. Припини боятись
Страхи блокують більшість наших думок і дій, вони не дозволяють тобі бути відкритим і зрозуміти, що це просто вигадка, але вигадка, яка має багато влади, через що позбавляє тебе кращого життя.
18. Припини втікати від своїх проблем
Замість цього май мужність зустрітись з ними віч-на-віч. Ніхто не каже, що це буде легко. Ми не зобов’язані негайно вирішувати наші проблеми. Для людей нормально спіткнутись і впасти. Це те, що робить нас людьми — стикатися з проблемами, вчитися, пристосовуватись і в результаті вирішувати.
19. Припини думати, що ти ще не готовий
Більшість наших можливостей спонукають нас покинути зону комфорту, але ризик вийти за її межі приходить разом із бонусом, який є більш важливим, ніж незначний дискомфорт, — це здійснення мрій, планів та особистий розвиток.
20. Припини бути невдячним
Не забувай говорити “дякую” і “вибач” - це прості слова, але дуже сильні. Кажи “дякую” за всі дрібниці, і повір мені, ти будеш благословенний.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.