Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

 

Ukraine

 

12 звичок, які відштовхують від вас людей

2017 01 20 12

Практикуючий психолог Марк Чернофф і його дружина за роки спілкування з тисячами клієнтів засвоїли: кожен з нас здатен отруїти життя собі і оточуючим, просто вибудовуючи лінію поведінки певним чином. Таких "отруйних" ліній вони нарахували 12, повідомляє «Мізки.com».
1. Ви заздрите іншим людям
Не дозволяйте цьому почуттю (або ревнощам) взяти над вами верх. Тож досить порівнювати свій життєвий шлях із шляхом інших. У вас є один справжній суперник, і це ви самі. Ви змагаєтеся самі з собою, намагаючись стати кращими, ніж є зараз. І якщо ви хочете дізнатися, наскільки просунулися вперед, варто лише порівняти себе нинішнього з собою вчорашнім.
2. Ви приймаєте все занадто близько до серця
Коли люди починають вважати, що все, що відбувається навколо, спрямовано на те, щоб їх образити, принизити, - вони стають просто нестерпними. Ми можемо позбавити себе більшої частини розчарувань, болю і смутку, якщо не будемо приймати все почуте близько до серця.
3. Ви завжди ведете себе так, ніби ви - жертва
Одна з найнеприємніших ліній поведінки - постійно скаржитися, щоб підгодувати своє почуття жертви. Коли ми перестаємо скаржитися, то починаємо усвідомлювати, що ми сильніші, ніж думали раніше.
4. Ви збираєте біль і втрати
Один з найважчих уроків в житті - навчитися відпускати: вину, гнів, любов або втрати. Таким чином ви позбудетесь тягаря минулого, що отруює ваше життя.
5. Ви одержимі негативними думками
З людьми, чиї думки сповнені негативу, дуже важко перебувати поруч. Песимізм можна терпіти, але постійно мислити одними лише негативними категоріями - це зовсім інше. Припускати, що навколо лише зло і весь світ налаштований проти вас - це абсолютно збочений погляд на життя. Його необхідно змінити.
6. Ви не контролюєте свої емоції
Якщо ви усвідомлюєте, що надмірно емоційні і постійно втрачаєте самоконтроль, можливо, вам потрібна допомога ззовні, щоб ви могли взяти свої емоції під контроль і докопатися до коріння вашого вічного гніву.
7. Ви готові засуджувати інших людей
Пам'ятайте: те, що ви бачите — часто лише те, що людина вирішила вам показати, чи те, що вона змушена показувати через внутрішній стрес та біль. На жаль, в багатьох випадках, коли хтось завдає вам болю, це трапляється тому, що цю людину саму хтось поранив. Таких людей не потрібно карати за це, і не потрібно над ними насміхатися. Їм потрібно допомогти. І якщо ви не можете допомогти — краще просто відійдіть в сторону.
8. Ви жорстокі (або позбавлені емпатії і співчуття)
Жорстокість, підступність і добровільне заподіяння шкоди людям псують життя не тільки оточуючим, але і вам самим. Якщо ви теж так робите — загляньте в свою душу, постарайтеся відшукати там співчуття і зрозуміти, що іншим теж боляче.
9. Ви обманюєте інших людей
Якщо ви вирішили когось обдурити і вам це вдалося — не намагайтеся виправдати себе тим, що та людина дурень. Зрозумійте, вона довіряла вам більше, ніж ви того заслуговували. Не обманюйте інших людей. Будьте чесні з ними і з собою. Чиніть правильно. Цілісність особистості — основа будь-якого успіху.
10. Ви ховаєте свою справжню особистість під маскою
Радійте тому, що ви інші, трохи дивні і стоїте осторонь від натовпу. І якщо ви відчуваєте себе, немов риба, що вистрибнула з води, знайдіть собі нову річку. Але ні за що не намагайтеся змінити свою сутність. Навпаки — будьте собою.
11. Ви постійно потребуєте схвалення
Знайте, якщо ви постійно думаєте лише про те, як ви виглядаєте в очах інших, ви тягнете назад і себе, і їх. У вашому житті є сенс, і він не в тому, щоб постійно бути кимось для когось.
12. Ви хворі перфекціонізмом
Людям властиво тягнутись до гіпотетичних, недосяжних ідеалів – в пошуках ідеального будинку, роботи, друга або коханої людини. Тільки проблема в тому, що незмінної досконалості просто не існує. Життя — це нескінченна подорож, воно постійно розвивається і змінюється. Те, що сьогодні ідеально, завтра може бути зовсім не таким. Але якщо ви не опустите руки і будете тримати ваш розум відкритим для нових ідей, недосконалий будинок з часом може стати милим і затишним, недосконала робота виявиться кар'єрою вашої мрії, недосконала людина завжди підставить вам плече у важку хвилину, а з недосконалим партнером ви проживете все своє життя. Так що вчіться розуміти, коли варто послати перфекціонізм під три чорти.


А тепер — ваша черга...
Якщо ви знайшли в собі один з цих типів поведінки, пам'ятайте — ви не самотні. Ніхто з нас не ідеальний, і в глибині кожної душі знайдеться таке, на що при світлі дня і дивитися не захочеться. Тому, залишається одне — завжди бути насторожі, щоб ці наші "милі" риси характеру не змогли підкрастися до нас непомітно.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.