Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

На сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові

Вночі над областю збили 6 "шахедів", одну крилату ракету, є влучання по об'єкту енергоінфраструктури

Практично всю ніч ворог тероризував нашу область з повітря. Частину атак нашим оборонцям вдалось відбити. На щастя, люди не постраждали.

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Правоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.

Йтиме дощ, подекуди з грозами

Йтиме дощ, подекуди з грозами

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

 

Ukraine

 

РІК ВИТРИВАЛИХ І НЕЗВОРУШНИХ: ГОРОСКОП НА 2017

Посланцем такого шансу в новорічну ніч 2017-го стане сприятливе співвідношення Юпітера у Терезах і Сатурна у Стрільці. Таке розташування планет дещо нейтралізує напругу від Урану, що продовжує бешкетувати на території знаку Овна. Ця далека планета, відповідальна в тім числі й за авіакатастрофи, ще примусить понервувати нас на початку весни, а згодом, наприкінці літа — на початку осені, створюючи нештатні ситуації і вимагаючи негайної реакції. Успішно протистояти таким витівкам зможуть люди, наділені досвідом і витривалістю. Ті, хто розуміє: спіткнувшись, не варто метушитися. Просто відновлюй баланс і продовжуй вперто рухатися до мети...


Овен

Зрадили ті, на кого ви звикли покладатися? Що ж, і один у полі воїн — більше простору для маневру. Маневрувати доведеться частенько. Але важливо, щоб перенапруга у стосунках не виникала з вашої ініціативи. Саме час ставати дипломатом, аби продуктивно реалізувати вроджену цілеспрямованість. Якщо непередбачуваний ритм першого півріччя не засмокче вас у побутові конфлікти, у листопаді—грудні відкриються чудові родинні й професійні горизонти. Фінансовий стан стабільний, але в борг брати не варто. Восени буде не зайвим відновити здоров’я, особливо, якщо є проблеми з органами дихання.

 

Телець

Ваш характер органічно впишеться у тональність наступного року. Зможете напрочуд спокійно, а тому правильно реагувати на вибрики ексцентричного оточення. Навряд чи комусь вдасться відшукати слабинку у вашій незворушній впевненості. Таким чином додасться авторитету. Самотні представники знаку в жовтні—грудні можуть оформити офіційні стосунки. Протягом року зав’яжуться корисні знайомства, налагодите надійне ділове партнерство у знайомій вам сфері діяльності. Але не варто братися за кардинально нові цілі чи прагнути реалізації в дальніх краях. Подбайте краще про раціональне вкладення коштів, бо доведеться економити, щоб забезпечити нагальні потреби родичів. Зверніть увагу на органи травлення та щитовидку.

 

Близнюки

Прагнете змін? Ви їх отримаєте. Але не поспішайте кидатися з місця в кар’єр самостійно. Враховуючи інтереси близьких людей, досягнете більшого. А от спокусливий флірт може закінчитися втратою справді цінних стосунків. Хороші перспективи високооплачуваної інтелектуальної роботи з’являться навесні. Не ставайте скнарою творчих ідей, творчий альтруїзм окупиться сторицею. І знайдіть розумний компроміс між реальними доходами і бажанням витрачати. Кредити протипоказані. Ревізія другої половини року може виявити неприємні діри у фінансах, якщо їх не «залатаєте» завчасно. У серпні—вересні слідкуйте за тим, що говорите, аби не вскочити в халепу. Здоров’я не турбуватиме, якщо не зіпсуєте його шкідливими харчами.

 

Рак

Домашні і скромні Раки захочуть стати сміливими мандрівниками, аж до кардинальної зміни місця проживання. Можете сміливо відмовлятися від старих звичок і комплексів, вас підтримають. Сміливості не бракуватиме і в оновленні особистого життя, тільки не варто поспішати з цим навесні. Осінь прояснить ситуацію і дозволить легко перейти в нове амплуа. Якщо в першій половині року непорозуміння в колективі змусять змінити роботу, то вже влітку це компенсується новими цікавими перспективами. Власний бізнес краще відкривати у партнерстві. Фінансові ризики не вітаються. У лютому—серпні доведеться пройти через серйозні витрати, тому режим економії доцільніший за участь в азартних кампаніях. Гарантією здорового тіла стануть заняття спортом. Вони ж відволікатимуть від сплесків тривожних емоцій.

 

Лев

Самоповага — хороша річ, доки не переростає у гордовитість. Якщо навчитеся поступатися близьким людям, сімейна ідилія забезпечена. А от ваша зрада коханій людині може обернутися неприємним фіаско восени. Зате березень—квітень обіцяють стати ідеальною порою для оновлення і зміцнення особистих стосунків. Гармонійне інтимне життя відволіче від складнощів у професійній царині. Але якщо ви справді готові йти на компроміс у стосунках з колегами і керівництвом, підсумок року стане винагородою. Грошей вистачатиме, якщо не плануєте великих покупок чи ризикованих вкладень наприкінці весни—на початку осені. А от наприкінці року придбання цілком доречні. Побережіть ноги, серце і хребет. У вересні краще відмовитися від дальніх перельотів.

 

Діва

Ви — один iз везунчиків року. Хороші стосунки з партнерами — як діловими, так і інтимними — гарантують відмінне самопочуття і впевненість у власних силах. Одинокі мають шанс знайти половинку в далекій подорожі. Особливо ж наприкiнцi весни — влітку. Якщо ж старі стосунки вас пригнічують, не бійтеся від них звільнитися. Активне професійне зростання, особливо у Дів, які працюють з великим обсягом інформації, позитивно позначиться на кар’єрі в середині року. Відкрити приватний бізнес — теж хороше рішення. У фінансових суперечках варто поступатися, тоді у перспективі виграєте більше, ніж програєте зараз ситуативно. Восени зможете зробити вигідне вкладення коштів. Здоров’я теж на висоті. Особливо якщо не забути про профілактику зору.

 

Терези

Переломний рік. Бути чи не бути?.. Найважливіші рішення доведеться приймати під тиском об’єктивних обставин, які не завжди суголосі бажанням. Утім тривала петля Юпітера по вашому знаку навесні надасть час для ретельної інвентаризації. Гарантована популярність серед протилежної статі. Для самотніх Терезів це швидше плюс, а от для тих, хто перебуває у шлюбі, може стати складним випробуванням. Бізнес має бути вдалим за умови, що всю відповідальність візьмете на себе. Довірившись досвіду партнера, ризикуєте програти через подальші непорозуміння і конфлікти. У жодному разі не варто вступати у сумнівні оборудки, якщо вони хоч у чомусь розходяться з законом. У бухгалтерії теж краще навести лад до того, як почнуться перевірки. Здоров’я залежить від можливості відновлюватися. Варто відпочити навесні й оздоровитися восени.

 

Скорпіон

Якщо у першій половині року вам і доведеться скромно піти на поступки, то тільки для того, щоб узяти розбіг і перескочити через голови самовпевненого оточення восени. Через заздрощі вас спробують скомпрометувати, варто підготуватися до провокацій і не підливати олії у вогонь. Наприкінці весни можливі фінансові проблеми, якщо максимально не скоротити витрати вже зараз. Це стосується і позичання великих сум друзям, рідні чи знайомим, і вкладання у спокусливі проекти. Не дайте себе обдурити тим, кому звикли довіряти. Здоров’я відпочинком краще поправляти влітку. Восени в цьому більше допоможе спорт.

 

Стрілець

Встигли правильно розпорядитися складними, але перспективними шансами Сатурна у році, що минає? Тоді наступний надасть можливість повноцінної самореалізації. Відчуття зовнішнього тиску ще лишиться у народжених у другій декаді грудня. Але і вони зможуть насолодитися приємним сімейним затишком і чудовою нагодою зарекомендувати себе хорошим керівником уже з середини нинішньої зими. Правда, якщо ви маєте право підпису на фінансових документах, не дозвольте втягти себе в авантюру восени. Гроші поки що корисніше вкладати у сімейний бізнес, ніж витрачати у власне задоволення. Слідкуйте за якістю їжі, щоб уникнути отруєння.

 

Козерiг

Вам не звикати працювати в поті чола. І доки Плутон напружуватиме цей знак своєю присутністю, розслаблятися не випадає. Якщо доведеться пережити розрив iз дорогою людиною, не сприймайте це трагічно: отже, не та людина називала себе близькою. У бізнесі зможете довіряти тільки собі, але друзі завжди розважать психологічно. Не нехтуйте їхньою підтримкою, щоб депресія не позбавила вас сил. Хоча матеріальних бонусів поки що небагато, не економте на відпочинку і подорожах. Рідні також потребуватимуть фінансової підтримки, віддячити за яку зможуть пізніше. А прикінці року отримаєте хороші дивіденди від вкладених раніше сил і ресурсів.

 

Водолій

Рік спокушає свободою і новими можливостями. Якщо не втратите голови і зумієте сконцентруватися на одному оптимальному проекті, замість хапатися за різноманітні пропозиції, опинитеся на коні. А от непосидючість може зіграти з вами злий жарт. Наприкінці літа—на початку осені зверніть увагу на пропозицію, пов’язану, не виключено, з виїздом за кордон. У будь-якому випадку не слід керуватися одномоментною матеріальною вигодою. Іноді не завадить трохи затягнути ременя задля хорошої реалізації у перспективі. Вигідними стануть вкладення та покупки середини-кінця осені. Зверніть увагу на стан своєї печінки. Відпочити краще наприкінцi року.

 

Риби

Не бійтеся ризикувати. Рік, що минає, вже підлив у душу трохи спокою і позбавив марних хвилювань. Внутрішня гармонія привабить до вас нових симпатиків як в особистому житті, так і у професійних колах. Забудьте про образи і навчіться досягати мети силою бажання, це стає цілком реальним. Самостійно приймаючи рішення, хоч іноді й обмежуючи себе, зможете утвердитися в кар’єрі. Всі зміни будуть вдалими. Ви зможете подвоїти прибутки, але крупні капіталовкладення краще перенести на осінь. Ваша довірливість і романтичність цього року повинна поступитися місцем тверезому розрахунку і раціональним рішенням.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

29 березня 2024, 10:33

2024 03 29 donorНа сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.