Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

На порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося...

Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

Якщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошують приєднатися до проєкту «Волонтер БПД»

Опалювальний період у Смілі завершується

Опалювальний період у Смілі завершується

На черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

На сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові

Вночі над областю збили 6

Вночі над областю збили 6 "шахедів", одну крилату ракету, є влучання по об'єкту енергоінфраструктури

Практично всю ніч ворог тероризував нашу область з повітря. Частину атак нашим оборонцям вдалось відбити. На щастя, люди не постраждали.

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Правоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.

Йтиме дощ, подекуди з грозами

Йтиме дощ, подекуди з грозами

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

 

Ukraine

 

Розмір зарплатні чиновників прямує до нескінченності?

Тема розміру зарплат чиновників є цікавою і неодноразово порушувалась на сайті «Сміла.UA». Та чи такими захмарними є заробітки працівників смілянської мерії? Інтернет-видання zmi.ck.ua інформує щодо суми заробітних плат в 9-х департаментах Черкаської міської ради, а також міського голови та його заступників з січня по липень 2017 року. Читайте і робіть висновки.


Міський голова і заступники
До червня, тобто до підвищення окладів, міський голова Анатолій Бондаренко отримував різні суми зарплат, у середньому до 30 тис. грн. У червні його винагорода зросла майже до 50 тис. грн, а в липні склала більше, ніж 60 тис. грн.
Найбільше з усіх заступників міського голови отримує Станіслав Овчаренко. У червні та липні йому виплатили 38 тис. і 41 тис. грн відповідно.
Найменше серед заступників отримав Сергій Гура – у липні він мав 21 тис. грн зарплатні.
У цілому 7 місяців роботи міського голови та шістьох його заступників обходиться міському бюджету у більш, ніж 2,5 млн грн.

 

Департамент фінансової політики (34 особи)
Директорка департаменту Наталя Джуган до підняття зарплат отримувала здебільшого по 14 тис. грн на місяць, у червні ж вона мала 45 тис., а в липні 40,5 тис.грн зарплатні.
Заступниця директорки департаменту Тетяна Харенко отримала у червні 40 тис. грнта у липні близько 35 тис. грн.
Іще один заступник Роман Жовнір отримав у червні майже 42 тис грн.
Секретар у цьому департаменті отримує більше 8 тис. грн зарплатні, водій – більше 6 тис. грн.
Зарплата головного економіста складає в середньому 12-18 тис. грн.

 

Департамент соціальної політики
Це найбільший департамент міської ради. У ньому працює 150 людей.
Заробітна плата директорки департаменту соціальної політики Оксани Мовчан раніше складала в середньому 12-13 тис. грн, після підвищення окладів у червні вона отримала більше, ніж 26 тис. грн.
Дві заступниці директорки Юлія Ніконенко та Олена Казінцева з початку року отримували приблизно так само, як і Оксана Мовчан, але після підняття окладів вони мали від 30 до 45 тис. грн.
Спеціалісти департаменту після підняття окладів отримують по 20-30 тис. грн на місяць. Соціальні інспектори в основному мають від 16 до 30 тис. грн.

 

Департамент охорони здоров’я та медичних послуг (16 працівників)
Директор департаменту Олег Стадник до підняття окладів отримував близько 12 тис. грн на місяць. Після підняття зарплат у червні та липні він мав по 38 тис. грн.
Заступник директора після підвищення отримує в середньому 35 тис. грн.
Начальники відділів отримують більше 25 тис. грн на місяць.
Головний спеціаліст департаменту в середньому отримує 16 тис. грн.

 

Департамент освіти та гуманітарної політики (32 особи)
Директор департаменту Ігор Волошин з початку року отримував близько 12 тис. грн,після підняття заробітних плат у червні – 42 тис. грн, у липні близько 30 тис. грн.
Його заступники Богдан Бєлов і Марина Бакланова у червні отримали більше 40 тис. грн зарплатні, у липні – 20 і 35 тис. грн.
Головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю Тетяна Нищик з початку року отримувала 5-7 тис. грн, але завдяки підняттю окладів вона мала більш, ніж 17 тис. грну червні, а в липні – 38, 5 тис. грн.
Начальник управління освіти Євген Степко до підвищення отримував 8-10 тис. грн,але у травні і червні він вже мав 28 тис. грн, в липні – близько 18 тис. грн.
Начальник управління культури та туризму Валентина Шепецька отримала майже 40 тис. грн зарплатні у червні та майже 30 тис. грн у липні.
Якщо до підняття окладів головні спеціалісти отримували здебільшого по 7 тис. грн, то вже з червня отримують по 17 тис. грн.
Усього робота департаменту протягом 7 місяців обійшлася бюджету у більш ніж 3,2 млн грн.

 

Департамент організаційного забезпечення (74 особи)
Директорка департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук з початку року отримувала здебільшого по 12-15 тис. грн на місяць. У червні та липні вона мала втричі більшу зарплатню – 41 000 і 49 000 грн.
Її заступниця та водночас прес-секретарка міського голови Юлія Крапива до підвищення отримувала здебільшого по 12 тис. грн, а в червні-липні утричі більше – в середньому по 35 тис. грн.
Начальники різних відділів після підняття зарплат отримують близько 30 тис. грн.
Головні спеціалісти нині отримують в середньому 15 тис. грн.
Є в департаменті посада підбирача довідкового та інформаційного матеріалу, за цю роботи люди отримують по 7-9 тис. грн.
Державні реєстратори після підняття зарплати отримують по 17-18 тис. грн.
А звичайні оператори комп’ютера мають більше, ніж 6 тис. грн зарплатні.

 

Департамент житлово-комунального комплексу (40 осіб)
Вирізняється із-поміж інших директорів департаментів своєю зарплатнею директор департаменту ЖКК Олександр Яценко. Бодай якогось збільшення зарплати він не отримав. Його зарплатня здебільшого дорівнювала 12 тис. грн.
У липні його взагалі відсторонили від посади на час проведення службового розслідування. А 6 серпня, за словами міського голови Анатолія Бондаренка, він написав заяву на звільнення.
Заступник директора Андрій Наумчук отримав подвійне зростання заробітної плати із 16. тис. у травні до 32 тис. грн у липні.
Головні спеціалісти департаменту до підняття окладів отримували по 7-8 тис. грн,опісля зростання зарплати – до 30 тис. грн.
Начальник управління транспорту Віталій Москаленко раніше отримував близько 10 тис. грн, після збільшення зарплати – майже 30 тис. грн.
Начальник відділу екології Володимир Гусаченко у червні отримав 27 тис. грн, у липні – близько 20 тис. грн.

 

Департамент управління справами та юридичного забезпечення (52 працівники)
Виконувач обов’язків директора департаменту Володимир Шабанов до підняття тарифів отримував в середньому 16 тис. грн. У червні та липні він отримав 49 тис. та 43,5 тис. грн відповідно.
Заступник директора департаменту Анатолій Стойко до підняття отримував у середньому 12 тис. грн на місяць. Але починаючи з травня мав зарплату 32 тис. грн, у червні – 23 тис., а в липні – більше 39 тис. грн.
Начальник управління надання адміністративних послуг Руслан Дмитренко раніше отримував у середньому по 9 тис. грн на місяць. У липні та червні йому нарахували вже по 41 тис. грн на місяць.
Начальник відділу надання адміністративних послуг Михайло Касьян до підняття ставок отримували до 9 тис. грн на місяць, натомість вже в червні утричі більше – майже 30 тис. грн, у липні – 63 тис. грн (!)
Адміністратори ЦНАПу із червня отримують від 12 до 45 тис. грн зарплатні.
Головні спеціалісти різних відділів – 12-18 тис. грн.
У цілому утримання департаменту юридичного забезпечення обійшлося нашим кишеням у більш, ніж 5,5 млн грн. До цієї суми додайте ще 22% єдиного соціального внеску, який не вказується у відповіді на наші запити.

 

Департамент економіки та розвитку (38 осіб)
Директорка департаменту Ірини Удод до підвищення отримувала до 15 тис. грн. У червні їй нарахували 32 тис. грн, у липні – 40 тис. грн.
Її заступниця Людмила Гуріненко у червні та липні отримала по 37 тис. грн.
Начальник відділу розвитку конкуренції, а в минулому голова тендерного комітету Олександр Барабоха отримав у червні-липні по 36 тис. грн.
Теперішнй голова тендерного комітету Леся Короткошей отримала у червні-липні у середньому по 34 тис. грн.
Зарплата завгоспа в департаменті після підвищення окладів – майже 8 тис. грн.
Спеціалісти департаменту після підвищення отримують до 20 тис. грн зарплатні.

 

Департамент архітектури та будівництва (45 працівників)
Директор департаменту Артур Савін перед підвищення отримував до 20 тис. грнзарплатні. Після підняття ставок отримав у червні 42 тис. грн, у липні майже 36 тис. грн.
Головний архітектор міста Віталій Чернуха раніше отримував близько 10 тис. грн. У червні та липні він отримав по 30 тис. грн зарплатні.
Головний спеціаліст департаменту із червня отримує по 17 тис. грн.
Начальник відділу дизайну та міського середовища Андрій Поліщук отримав у червні-липні по 23 тис. грн.
Начальник управління земельних ресурсів Руслан Донець отримав у червні 34 тис., а в липні – 22 тис. грн.

 

P.S. Усі цифри - це лише суми окладів, тобто «брудна» зарплата. Із окладу кожен працівник сплачує додатково майже 20% податків – на доходи фізичних осіб (18%) і військовий збір (1,5%).

scroll back to top

Коментарі  

Эдуард
+3 #1 Эдуард 12.09.2017, 08:23
Плоди "дицентралізації" по смілянські. Ці в Польшу на заробітки їхати не будуть. Місто в руїні, а вони собі зарплати піднімають! За які такі заслуги не зрозуміло?! В інших містах та містечках області, щось робиться для покращення життя жителів, а тут зміюшник якийсь! Правильно кажуть - революції планують генії, роблять руками романтиків, а плодами її користуються пройдисвіти.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.