Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

По факту на ремонт доріг у Смілі виділили всього три мільйони

2019 03 13 remont1

 

На нараді з питань ЖКГ заступник міського голови Олег Черненко розповів, що цього року на ремонт доріг фактично виділено всього 3 млн грн. Це дуже дрібна сума. У минулому році на ремонт автошляхів віднайшли майже 17 мільйонів.
- Це жах! Так не можна працювати! Це дуже мало коштів. І це при тому, що зросли витрати на зарплату робітникам. За ці копійки нічого не вдасться зробити! Смілі потрібно щороку витрачати хоча б 30 мільйонів гривень на ремонт наших запущених доріг, які знаходяться у жахливому стані, - обурювався Олег Черненко. – Лише на ремонт вулиць Соборна і Кармелюка треба зібрати 40 млн грн.
У середньому зарплата ремонтника доріг цього року зросла на 3 тис. грн і складає 8 тис. грн.
Дороги Сміли нормально не ремонтувалися 40 років. На нараді навели такі факти: за рік стирається 1 міліметр асфальтного покриття. За 40 років – зникло як мінімум 4 см верхнього шару асфальту. А він у нас і так тонкий – 7 см. Тобто за всіма підрахунками ремонт доріг у Смілі життєвонеобхідний!
Олег Черненко сказав, що приділятиме ремонту автошляхів особливо важливе значення.

scroll back to top

Коментарі  

Геннадій
+1 #3 Геннадій 14.03.2019, 10:54
Вибачте, дуже емоційно вийшло, просто отакі вислови що всі "....вражені жахливим станом певних речей в місті...." виводять з рівноваги. Може вже в реші решт Ви зупинитесь переставляти "фігурки" з посади на посаду. Досить скиглити займіться роботою. Розумію що важко, але досить "есперементів".

"Лучше ничего не делать, чем делать ничего." (с) Толстой Л.М.
Цитата
Геннадій
+1 #2 Геннадій 14.03.2019, 10:25
Читаючи такі новини постійно пригадуєш "цирк поїхав, а колуни залишились", всі керівники наче ото з іншої планети прилетіли десь пару днів тому і так дівуються як дітлахи в садочку ".... як все жахливо.... коштів мало ...." та виж св***та там керманили разом з "легітимним" серетарем. Шо ви тепер кудахтаєте.
Цитата
Юний
+3 #1 Юний 13.03.2019, 20:21
"На нараді навели такі факти: за рік стирається 1 міліметр асфальтного покриття. За 40 років – зникло як мінімум 4 см верхнього шару асфальту. А він у нас і так тонкий – 7 см."
Пан Черненко, не пускайте таких "фахівців"-придурків з такими "фактами" на наради, через них і про Вас так подумають. Такого маразму ні один професійний дорожник не озвучить.
Для прикладу: Кап. ремонт покриття від 3-ї школи до заводу продтоварів зроблено у 1999 році, бувша Леніна від центру до Севастопольської переасфальтована у 2004 році, трохи пізніше від переїзду до податкової і т.д. В ЖКГ повинні бути паспорти доріг, де все це відображено. І сміляни ще є при пам'яті, та й Черненко повинен пам'ятати.
Все це вказує на професіоналізм працівників, а відтак і на очікуваний результат. Так що, шановні сміляни, Вам нема на що надіятись.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.