Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Радіо "Мрія" та інформаційне видання "Сміла.ua" проводять конкурс "Фантастична жінка 2019"

Весна – час краси та жіночності. Жінки наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ…Бути жінкою – не просто, а бути активною та успішною – ще складніше. Але вони справляються. Саме тому не можуть залишатися непомітними…З нагоди свята весни і 8 Березня Радіо Мрія спільно з інформаційним виданням Сміла.ua  проводить конкурс «Фантастична жінка 2019». 5 неперевершених жінок різних професій із Кам’янщини та Смілянщини змагаються за титул «Фантастична жінка 2019». Голосування триває з 28 лютого до 7 березня 2019 року. Усі охочі можуть обрати свою ФАНТАСТИЧНУ ЖІНКУ серед вказаних претенденток. Перемогу здобуде учасниця, що набере найбільшу кількість голосів. Усім конкурсанткам бажаємо перемоги!!! 7 березня о 15:00 годині назвемо ПЕРЕМОЖНИЦЮ за результатами Вашого голосування! Голосувати тут: https://www.facebook.com/radiodream100.4fm/

2019 03 01 Лариса ЗорінаЛариса Зоріна – творчо обдарована, креативна та цілеспрямована жінка, директор Балаклеївського сільського будинку культури. Їй притаманні такі якості як: Доброта , милосердя та щирість. Серед найулюбленіших занять: випікати смаколики із дріжджового тіста та співати із рідним фольклорним колективом « Срібляни». Квіти, які найбільше полюбляє– хризантеми, а колір до вподоби – білий. Риси, які пані Лариса найбільше цінує в людях : чесність,щирість,людяність,доброта та відповідальність. Працювати у новозбудованому Будинку культури Балаклеївської ОТГ – найзаповітніша мрія жінки. Життєве кредоЛариси Зоріної – «Ніколи не кажи – ніколи» та «Стався до людей так,як хочеш ,щоб ставилися до тебе». Якби Лариса Зоріна була SUPERWOMAN – вона відкрила б притулок для собак та змусила працювати тих, хто ходить з простягнутою рукою,а має здоров’я і може працювати.

2019 03 01 Юлія КорхЮлія Корх – красуня та розумниця, яка працює у Кам’янській районній центральній лікарні медичною сестрою палати новонароджених акушер-гінекологічного відділення. У людях Юлія найбільше цінує такі риси як: простота, відповідалість та самокритичність. Дівчина вивчає іноземні мови, полюбляє вишивати бісером, піклується про свою родину та мріє подорожувати. Улюблені квіти нашої конкурсантки –альстромерії , а колір – пастельно – рожевий. Вислів, що повсякчас мотивує панянку у досягненні важливих для неї цілей: «Все в моїх руках, тому їх не можна опускати». «Що б Ви зробили, аби були SUPERWOMAN?». – Все можливе,щоб у світі не було дітей сиріт і тяжкохворих дітей, – відповіла Юлія.

2019 03 01 магай 1024x683Галина Магай. Вона – молода та амбітна, зі щирим серцем та неймовірно красивою усмішкою. Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Кам’янської міської ради. Незважаючи на роботу, яка потребує чималих зусиль, Галина – щира та відкрита людина і в людях цінує найбільше порядність, відкритість, щирість та вміння знаходити компроміс. Цілеспрямованості Галині не позчати і її життєве кредо тому підтвердження: «Немає нічого неможливого, якщо щиро цього прагнути». Прекрасна пані захоплюється подорожами та активним відпочинком, мріє про подорож до Венеції. «Superwoman живе у кожній із нас! Жінка дійсно може бути сумішшю найрізноманітніших, найбагатогранніших можливостей, сили і слабкості, мрійливості й стійкості – у цьому її сила. Тому зробила б так, щоб кожен громадянин України почував себе безпечно, а також був би впевненим у завтрашньому дні!» – відповідає Галина.

2019 03 01 косенко 684x1024Наталія Косенко. Вчитель за покликом душі . Працює у Смілянській спеціалізованій мистецькій школі. Людяність, досягнення мети та бажання прийти на допомогу – основні характеристики даної кандидатки. Наталія – безумовно мрійлива та творча натура, адже з неймовірним захопленням займається вишивкою картин та одягу стрічками, а також вирощуванням квітів , найулюбленіші з поміж них – ромашки. Улюблений колір – жовтий – колір тепла і затишку. А найзаповітніша її мрія – побувати в Карпатах. Життєве кредо : Хто як не я? «Я створила б парфум, від запаху якого здійснювалися б мрії; знищила б таке поняття, як байдужість; змусила б усіх відповідати за свої вчинки, а в кожного вони різні. Це звичайно фантастика, але реально, якщо ми всі цього захочемо)))» – говорить Наталія у відповідь на питання «Що б Ви зробили, аби були SUPERWOMAN?» .

2019 03 01 Карпюк 768x1024Інна Карпюк. Давно не новина, що сучасна та прогресивна жінка може нарівні з чоловіками боронити державу та її громадян. Саме такою є Інна Карпюк – старший слідчий Смілянського відділу поліції. Ця прекрасна молода жінка розкрила не один злочин і врятувала не одне життя. Розсудлива, справедлива та розумна і водночас ніжна, тендітна та вишукана мама двох синів. «Хай буде так, як я собі велю» – кредо, яке допомагає пані Інні досягати власних життєвих цілей. Якщо, звичайно, це не суперечить законодавству.

Джерело: "Радіо Мрія"

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.