Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Шевченківській лікарні скорочують 60 ліжок

2019 03 01 лікарня

 

Начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко виніс на виконком рішення про оптимізацію ліжкового фонду у лікарні ім.Т.Шевченка. А саме: планують скорити 60 ліжок цілодобового стаціонарного лікування, 40 з них – терапевтичного і 20 – неврологічного відділення. Але буде створено додатково 35 ліжок денного стаціонару.
Микола Стуженко пояснив, що нововведення спричинені оптимізацією закладів охорони здоров’я, реорганізацією та зміною фінансування. Якщо раніше фінансування ліжок ішло з державного бюджету, то зараз – ліжко-місця повинні самі себе окупити. Тепер будуть не лікарні, а комунальні підприємства. Лікувальні заклади мають самі на себе заробляти кошти.
Начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко проінформував, що дана лікарня у кількості 60 ліжок не може фінансуватись за новим законодавством, тому міняються стаціонарні ліжка на денні. І тепер лікарня ім.Т.Шевченка буде не лікарнею, а поліклінікою. Цілодобового посту там вже не буде. Буде лише денний.
Члени виконкому цікавились – хто ж надаватиме послуги цілодобового лікування? Чи витримає лікарня ім.Семашко потік і тих хворих, які прийдуть із Шевченківської лікарні.
- Якщо ми не оптимізуємо цей заклад, то не отримаємо з держави взагалі ніякого фінансування. У нас буде одна міська лікарня ім.Семашко з ургентними послугами, а взамін розширимо денний стаціонар Шевченківської лікарні, - переконував начальник відділу охорони здоров’я. – Якщо ми не підемо тим шляхом, який нам пропонує держава, тоді все фінансування ляже на плечі міського бюджету.
Після обговорення, члени виконкому ухвалили це рішення.

scroll back to top

Коментарі  

лариса
+1 #4 лариса 01.03.2019, 17:34
Безглузді рішення. Про людей не думають, а жаль. Лікарня надавала послуги не тільки залізничникам. А хто думає про те,що не після кожної крапельниці та не в любому стані можливо їхати людям додому ( а дуже часто електричкою). А не кожен бажає лікуватись в Семашко, мабуть, на це є причини. А як - пацієнт вибирає лікаря? Чи вже привезуть в такому стані, що байдуже, який лікар, не померти б?
Цитата
Геннадій
+4 #3 Геннадій 01.03.2019, 15:23
Пропоную закрити нафіг всі лікарні, залишити тільки в Киеві і то лише для обслуговування ВР, хоча ні, тільки для кабміну та президента :)
Цитата
Олена
+4 #2 Олена 01.03.2019, 15:09
Ганьба!!!
Добавить в лікарню Семашка ще 60 ліжок....,або в районку. І це все на плечі медперсоналу.
Ганьба!!!
Краще зарплату добавте!!! Яке може бути відношення до роботи, своіх обов'язків, хворих і т.д.
Медсестра в лікарні з категорією, 10-и річним стажем отримує зартлату 3200, якость так...
Течія кадрів неймовірна, молодь після коледжів працює місяц, два, так після отриманих коштів тікає.
Про яку людяність може йти мова? Тут виникає і коррупція, і побори з хворих ( нібито благодійність),
Ганьба!!!
Цитата
Світлана
+4 #1 Світлана 01.03.2019, 13:31
Кожен день все краще і краще нам хочуть наші обранці покращити життя.геноцид нації Влада жируе,А Сміляни виживають
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.