Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Ротмістрівській громаді узгодили проекти до Стратегії розвитку

2019 02 25 громада

 

У Ротмістрівській об’єднаній територіальній громаді відбулося засідання робочої групи.
Як інформують у регіональному центрі розвитку місцевого самоврядування, метою цього заходу було остаточне погодження проектів, які увійдуть до Плану реалізації Стратегії на 2019-2021 роки.
«Чи не найбільшою проблемою стало прийняття рішень по проектах від тих сіл, які мають приєднатися до громади, але офіційно це поки не відбулося. Їхні представники також брали участь в засіданнях робочої групи, готували проектні ідеї. Але тривалі процедури процесу погодження приєднання загальмували входження нових сіл до складу Ротмістрівської громади», – наголошують у регіональному центрі розвитку місцевого самоврядування.
І додають, між тим процес децентралізації продовжується і такі села, зокрема, як Ташлик та Санжариха, готуються до приєднання. Тож робоча група вирішила залишити всі проектні ідеї від цих сіл, але включити їх до плану реалізації Стратегії вже після завершення всіх офіційних процедур.
Григорій Перерва, радник з питань регіонального розвитку черкаського центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми"U-LEAD з Європою" та Мінрегіону, зазначив, що на сьогодні це правильне рішення. Адже села прагнуть увійти в громаду, але поки це не відбулося офіційно, громада не має можливості спрямовувати свої ресурси на ці населені пункти.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.