Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Депутати провели сесію та спокійно ухвалили бюджет Сміли на 2019 рік(відео)

2018 12 26 сесия

 

22 грудня відбулась 87-ма сесія міської ради, в роботі якої взяли участь 21 депутат. На порядок денний сесії винесли 45 питань.
Депутати попередньо розглянули на комісіях, тому спокійно затвердили на 2019 рік перелік різноманітних програм: економічного і соціального розвитку міста; з утримання об’єктів благоустрою СКП «Комунальник»; зовнішнього освітлення; організації рятування людей на водних об’єктах; приватизації та управління комунальним майном; забезпечення житлом дітей-сиріт; підтримки КП «Медіа-центр»; боротьби з онкологічними захворюваннями; компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян; організації та фінансування громадських робіт. Ухвалення цих програм дасть змогу підприємствам і організаціям спокійно продовжити планову роботу у наступному році.
З метою врегулювання питання щодо заборгованості по спожитому газу міська рада прийняла рішення про надання гарантії міської ради ТОВ «УКРГАЗІМПЕКС» - сума боргу визначається тільки за рішенням суду.
Окрім того міські обранці ухвалили ще ряд важливих рішень: щодо регулювання мови обслуговування громадян у сфері надання послуг, торгівлі та здійснення інформування про товари та послуги у місті; про надання пільг окремим категоріям, надання матеріальної допомоги жителям міста на лікування.
На завершення сесії депутати перейшли до розгляду фінансових питань. Начальник управляння Галина Сватко проінформувала про зміни у міському бюджеті на 2018 рік – збільшення та зменшення по окремим статтям доходної частини бюджету, враховуючи державну субвенцію у сумі біля 3 млн 795 тис. грн.
Останнім питанням для розгляду на пленарному засіданні був проект рішення щодо затвердження міського бюджету на 2019 рік. Після обговорення, депутати затвердили бюджет-2019, погодившись, що вони ще будуть вносити до нього необхідні зміни протягом року.
Повний запис засідання сесії міської ради можна переглянути на каналі Сміла.ua

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.