Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Родина Сиваків виграла три мільйони гривень

2018 12 16 Сиваки— Мама сильно за нас переживає. Боїться, що пограбують. Просить нікому не розповідати. А я кажу: немає що красти, бо ні копійки ще не отримали. Та й у Черкасах є люди, багатші за нас у сотні разів, — каже 39-річна Ірина Сивак із Черкас. Її чоловік Олександр, 43 роки, в жовтні виграв у лотереї "Лото забава" 3 млн грн.

З Іриною розмовляємо в кабінеті англійської мови черкаського колегіуму "Берегиня". Тут вона вчителює. Щойно закінчився шостий урок.

— Чоловік — підполковник поліції. Грає в лотерею останні років 15, — продовжує. — Інколи вигравав по 200–300 гривень. Я тільки насміхалася. Ніколи не вірила, що гроші можуть бути незароблені. Саша не здавався. Щотижня перевіряв результати. І питав: "А що ти купиш, коли виграємо?"

У понеділок пішов перевіряти виграші. Тоді поповзли чутки, що хтось у Черкасах зірвав джек-пот. Адміністратор кіоску сказала: "Щось забагато нулів. Точно джек-пот. 3 мільйони гривень". Чоловік сів у машину. Лише там зрозумів, що сталося.

З виграшу Сиваки сплатять 600 тис. грн податку. Решту суми їм виплачуватимуть упродовж трьох років.

— Живемо у двокімнатній квартирі. Маємо машину "Деу-­сенс". Мріємо про власний будинок, — говорить Ірина Сивак. — Уявляю, як його обставлятиму. Чоловік хоче нове авто. Обов'язково поїдемо кудись, світ подивитися. Я з донькою була в багатьох країнах, а чоловік — хіба що на морі в Одесі.

Подружжя має доньку 18-річну Валерію. Вона — студентка факультету біотехнологій Національного університету ім. Тараса Шевченка. Син 6-річний Дмитро ходить у перший клас.

Після виграшу Ірина й Олександр поїхали до Києва. Взяли участь у зйомках програми "Два дні з життя мільйонера". У ній розповідають про людей, які отримали великий виграш.

— Нам пропонували облетіти літаком навколо столиці, пограти в гольф у Межигір'ї. Я вибрала романтичну вечерю на даху хмарочоса. Бо 20 років подружнього життя пройшли буденно, — додає Ірина Сивак. — Нас завезли на дах найвищого київського будинку. Посадили в альтанці. Звідти все місто було видно. Поруч грав скрипаль. Офіціант розлив шампанське. Я пригубила. Кажу: "У вас шампанське смачне і таке м'якеньке". Вони почали сміятися. Виявилося, під час зйомок спиртне не можна пити. Нам наливали "Живчик".

Нас чекав "лімузин", їздили містом. У торговельному центрі нам підібрали одяг. Напередодні вечері зробили зачіску, макіяж. Я витерпіла. А чоловік увесь час питав, чи скоро це закінчиться.

Передачу показали вранці. Я прийшла на перший урок. Почала розповідати нову тему. А діти кажуть: "Ірино Володимирівно, розкажіть краще, як ви виграли 3 мільйони". Тесть живе у селі Лозівок поблизу Черкас. Як пішов у магазин, то повернувся лише за 2 години. Роздавав інтерв'ю односельцям.

Джерело: "Gazeta.ua"

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.