Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Депутати проголосували за те, щоб відкликати апеляційну скаргу щодо поновлення Віктора Федоренка

2018 12 14 апеляция

 

На позачерговій 84-ій сесії міської ради виступив депутат Володимир Примак. Він нагадав, що на рішення Смілянського міськрайонного суду від 30.08.2018р. про поновлення на посаді секретаря міської ради Віктора Федоренка від імені Смілянської міської ради адвокат Володимир Молодчин подав апеляційну скаргу (за проханням міського голови Олексія Цибка і секретаря міської ради Костянтина Синьогуба). Зараз вона знаходиться у провадженні суду.
Наразі у Смілянській міській раді крім Віктора Федоренка немає більше посадових осіб – ні заступників, ні керуючого, ні міського голови. Тож треба вирішити – чи міська рада підтримає розгляд цієї апеляційної скарги чи ні.
До того ж у адвоката Володимира Молодчина закінчився термін контракту з міською радою ще 12 листопада. Тому у суді тепер немає представника від міської ради.
Обговоривши це питання, депутати одностайно проголосували за те, щоб відкликати апеляційну скаргу на неправильне поновлення Федоренка на посаді.

scroll back to top

Коментарі  

смілянин
+2 #4 смілянин 18.12.2018, 22:01
Так питання можуть ставити тільки шахраї, коли скарга подана то її уже немає чого підтримувати. А для того, щоб відмовитись, то потрібно так і виносить питання на сесію, але для цього Федоренку потрібно купить ще одного ... (тут я не берусь називать його депутатом).
Цитата
Любовь
+3 #3 Любовь 18.12.2018, 09:08
Так ще й рішення Смілянського суду не вступило в законну силу,поскільки воно оскаржується!!! Якраз цей дует Федоренко-Примак в минулому році сприяв тому, що "Енергоінвест" розпочав подачу теплопостачання смілянам(проти чого так боровся Цибко О.)... кабанеро рвуться до кормушки...Подивіться ялинку в центрі Сміли-порадійте сам Федоренко нам її нав"язав...!!!
Цитата
Петрович
+14 #2 Петрович 15.12.2018, 18:53
воно все і прояснилось, в місті керує організована група очолювана паном Федоренком, всіх хто йде проти нього просто зацьковують, звільняють та інше. От чому ніхто не підніма жодних питань про оцінку діяльності данного "пана" просто немає кому. Навкруги "своя" команда прикриває його дупу.
А для цього прикритя бистро поміняв начальника юридичного відділу. А чи подав новопризначений в.о.начальника юрвідділу декларацію? Бо Федорову, ту яка була в.о. першого заступника у цибка...прокуратура і сбу притягли до відповідальності за неподання декларацвї!
Цитата
Геннадій
+13 #1 Геннадій 14.12.2018, 18:06
"... Наразі у Смілянській міській раді крім Віктора Федоренка немає більше посадових осіб – ні заступників, ні керуючого, ні міського голови ..."

От воно все і прояснилось, в місті керує організована група очолювана паном Федоренком, всіх хто йде проти нього просто зацьковують, звільняють та інше. От чому ніхто не підніма жодних питань про оцінку діяльності данного "пана" просто немає кому. Навкруги "своя" команда прикриває його дупу.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.