Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Смілянська міська бібліотека виграла фінансування свого проекту Британською Радою і збудує у місті парклет

У липні 2018 року в м. Сміла відбувся дводенний тренінг "Активні громадяни" за програмою Британської Ради. Мета проведення тренінгу - залучення до співпраці свідомих та небайдужих жителів міста, які готові ініціювати та реалізовувати проекти у різноманітних напрямках соціальної сфери для покращення загального благополуччя своєї місцевості.
Результат тренінгів - розроблені соціальні проекти і можливість отримання грантового фінансування від Британської Ради.
Учасниками тренінгу були працівники Смілянської міської централізованої бібліотечної системи, які розробили та подали на розгляд 6 соціальних проектів, кожен з яких обсягом до 15000 грн.
За результатами розгляду поданих проектів, Британська Рада визнала переможцем та підтримала проект Смілянської МЦБС – Парклет #LifeZone#.

 

2018 11 28 парклет


Проектом Парклет #LifeZone# передбачено встановлення на центральній площі міста маленької парк-лавки, яка стане для мешканців та гостей м. Сміла новим затишним та естетичним місцем відпочинку та спілкування. Парклет, архітектурою якого передбачено зонування для окремих груп людей, урізноманітнить центральну частину міського ландшафту, покращить екологічний стан міста та створить простір для соціальної інтеракції людей будь-якого віку а також людей з особливими потребами.
Своєрідний арт-об'єкт серед заасфальтованої площі стане зеленим оазисом і прикрасою нашого міста, - повідомляють у Смілянській МЦБС.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.