Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Пропонують звільнити водія, який надавав стусанів підлітку

2018 11 26 маршрутка

 

На скандал у Черкасах, після того як водій маршрутного автобуса відмовися везти 15-річного Богдана Волика по посвідченню дитини з інвалідністю і надавав підлітку стусанів, є реакція міської влади і представників перевізника.
«У маршрутці №25 (номер СА 2193 АА) не захотіли за посвідченням перевозити нашого маленького місцевого героя – 15-річного Богдана Волика, який два роки тому врятував двох 8-річних дівчаток, що провалилися під кригу. Є інформація, що водій автобуса навіть застосував фізичну силу проти хлопця, який має 1 групу інвалідності по зору», – заявив на своїй сторінці у Фйсбуці черкаський міський голова Анатолій Бондаренко і закликав керівництво перевізника «Чарз-Авто» звільнити кондуктора та водія цієї маршрутки, а також публічно вибачитися перед Богданом.
«Також будемо ініціювати розрив договору на перевезення», – пообіцяв Бондаренко.
«Всьому є межа. Водій не має право не те, що піднімати руку на підлітка, тим більше з інвалідністю, а й заходити до салону, щоб висадити пасажира. Водій не має права показувати свою силу. Ніколи», – обурено додає заступник черкаського міського голови Людмила Бордунос і обіцяє, що міська влада розбереться з цим інцидентом, а перевізникам, каже вона, які допускають до надання послуг знахабнілий персонал, який не знає своїх прав і обов'язків, не місце на дорогах Черкас.
Враховуючи заяви міського голови та моїх колег, наголошує пані Людмила, влада Черкас буде змушена вибачатися перед людьми, що на вулицях міста на кілька маршрутів стане менше.
«У цього перевізника багато договорів і він вже має порушення», – уточнює Людмила Бордунос.
Між тим сьогодні з’явилася реакція на неприємний інцидент і від представників перевізника.
«Керівництво ТОВ «Чарз Авто» висловило свою стурбованість подією, що відбулась в автобусі СА2193 АА , що рухався 24 листопада по маршруту № 25. Засвідчуючи свою повагу, як особисто до Богдана Волика, так і до всіх пасажирів, запрошуємо його у понеділок, 26 листопада, на 9 годину на зустріч до керівництва товариства по проспекту Хіміків, 84», – написав на своїй сторінці у ФБ юрист автопідприємства Валерій Макєєв. І додав, за наслідками детального аналізу ситуації, що виникла, буде практичне реагування.
І наостанок, наразі на офіційному сайті Черкаської міської ради вже з’явилася можливість поскаржитися на роботу транспорту в режимі он-лайн.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

29 березня 2024, 10:33

2024 03 29 donorНа сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.