Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Сьогодні засідала тарифна комісія – у Смілі все подорожчає!

20 липня відбулося засідання нового складу тарифної комісії, яке вже переносили кілька разів. Із 16 осіб членів комісії на засідання прийшли 10. Спочатку обговорили регламент роботи комісії та відповідальність її членів за ухвалені рішення. Бо рішення – важливі, від них залежить життєдіяльність міста і добробут смілян.

 

2018 07 20 нарада2


Деякі члени тарифної комісії до останнього не знали, що є її членами. І те, що засідання відбудеться сьогодні – повідомили лише вчора ввечері. Голова Громадської ради Лариса Ратійова слушно зазначила, що члени комісії мають завчасно знати про зібрання і мати матеріали щодо питань, які будуть розглядатися, адже мають їх досконально вивчити та розбиратись у них. Їй пообіцяли, що наступного разу так і зроблять.
Цього разу розглянули 5 питань. Всі питання – стосувалися збільшення тарифів: СКП «Комунальник» хоче підняти вартість своїх ритуальних послуг та поховання, дитячі школи естетичного виховання – підвищать ціну на навчання, медики – на профогляди для певних категорій громадян, КП «ВодГео» хоче підвищити тариф на воду, а СКП «Наш дім» - на свої послуги.

 

2018 07 20 нарада1


Члени тарифної комісії довго обговорювали і сперечалися щодо кожного підпункту порядку денного. У підсумку, СКП «Комунальник», медики та музичні школи – підвищать свої розцінки. Щодо пропозицій КП «ВодГео» та СКП «Наш дім» - їх ще обговорюватимуть наступного тижня, бо там багато суперечок.

 

2018 07 20 нарада


У будь-якому разі останнє слово – за членами виконавчого комітету. Тарифна комісії розглядає і пропонує розцінки, а погоджувати чи не погоджувати їх – вирішуватимуть члени міськвиконкому.

scroll back to top

Коментарі  

Ваня
+4 #3 Ваня 23.07.2018, 12:04
У КП Водгео нет средств. Непонятно зачем сейчас надо было увеличивать численность абонотдела и сразу кричать, что нужно поднимать тариф?Это такой метод вывода из кризиза? Одни только разговоры, что зарплата 4900 грн работников Водгео не устраивает им нужно поднять до 6700 грн. Почему с поднятием тарифа не идет речь о подаче круглосуточно воды и об улучшении ее качества! Интересно на сколько еще хватит терпения жителей.
Цитата
Ольга
+2 #2 Ольга 23.07.2018, 08:52
Цены будут подыматься пока правительство будет подымать мин.зарплату.А как вы хотели? Предприятие ДОЛЖНО выполнять повышенную соцговорильню, а за чей счет.Только за счет потребителя. Поэтому когда в очередной раз будут "ляпаты языком" и повышать минзарплату, то понимать надо, что это будет очередное повышение цен и тарифов, так как все должно быть "згідно чинного Законодавства"
Цитата
георгий
+8 #1 георгий 20.07.2018, 19:39
когда закончится беспредел подорожаний
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.