Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Сесія міської ради не відбулась, у залі була штовханина

Сьогодні у Смілі мала відбутися чергова сесія міської ради, на порядку денному якої стояли чотири питання, зокрема, і про розпуск виконавчого комітету.
Але члени виконкому «підготувалися» – запросили на сесію представників Національного корпусу. Тож до сесійної зали зайшло близько сотні чоловіків у сірих футболках з написом «Національні дружини».

 

2018 07 19 сесия

 

2018 07 19 сесия3


Побачивши войовниче налаштованих прибульців, міський голова Олексій Цибко не став проводити сесію. Він заявив, що на нього чиниться тиск і в таких умовах він працювати не буде.

 

2018 07 19 сесия1


Коли міський голова спробував вийти із сесійної зали, члени Національної дружини блокували вихід. 
Пристрасті накалялися, у залі продовжувалась штовханина, кілька разів трохи не доходило до бійки.
Міського голову від Нацкорпусу охороняли до десяти поліцейських.
Тим часом люди гуртом закликали депутатів до праці. Так громада Сміли, яка прийшла на сесію, вимагала початку роботи і вирішення нагальних міських питань.

 

2018 07 19 сесия2


Вхід залишався заблокованим більше двох годин. У залі було нічим дихати і кільком людям стало зле, їх виводили на свіже повітря. Врешті члени Національної дружини розблокували вихід і під крики "Ганьба" випустили з залу міського голову.

 

scroll back to top

Коментарі  

Виборець
+6 #10 Виборець 20.07.2018, 23:00
Якщо ці національні дружинники такі правдолюби, чому їх н ебуло, коли піднімались тарифи? Чому не розберуться з колишнім начальником водоканалу Олександром Коваленком; начальником Смілатеплокомуненерго Володимиром Прусом.
Цитата
Виборець
+8 #9 Виборець 20.07.2018, 22:57
Цитую Покупець:
Питання до членів діючого виконкому: яка вартість послуг "Національних дружин"?

Де офіційно працюють жителі м. черкас Кухарчук, Євгенія Гладир (вигнали з Черкас, приїхала в Смілу), та інші. Нехай наводять порядок в Черкасах. Це щш не тиск на владу, коли по периметру зали та за президіумом стоять молодчики. Хто вони такі?Чому поліція їх взагалі пропустила в зал?
Національні дружини поза законом. Чому вони не в зоні АТО?
Члени виконкому дірвалися до влади і не хочуть іти. А хто у виконкомі=безробітні, і т.д.
Цитата
Леонід
+8 #8 Леонід 20.07.2018, 18:01
Не хтось Ірина повинен відповісти, а конкретні організатори Рубановський і Кухарчук!!!
Недай Боже ще раз голосувати за Білецького, недай Боже!
На ньому повна відповідальність за безпрєдєл у Смілі))) і організацію тітушок під назвою "ненаціональний корпус бандил"!
Цитата
Ірина Хроменко
+3 #7 Ірина Хроменко 20.07.2018, 08:23
Навіть соромно дивитися на це все. "Неначе люди подуріли...", - як писав Тарас Шевченко. І ви думаєте, що ТАК можна щось налагодити у місті?! Це шлях в нікуди (а вірніше - в "безодню"!). Потрібна конструктивна робота, а не розхитування ситуації. І хтось має відповісти за порушення громадського порядку та зрив такої важливої сесії!
Цитата
ІВан
0 #6 ІВан 19.07.2018, 23:06
А чи він, той розум, був? Прикро. А про те, треба називати речі своїми іменами і дивитися правді у вічі. Чи взагалі у нас є така традиція серед керівників визнавати, що не моє то, не зміг, і йти. Або хоча б визнавати свої помилки і брати відповідальність, і змінюватися (?). А чи оточення і громада своїми діями, відношенням і переконаннями сприяють цьому? Купа підводних течій, море особистих інтересів, один ліпше іншого. А люба наука і практика говорить, що з того нічого не буде доброго. Хоча історія - "курва-дівка" - говорить, що навіть там, де йде війна, можна вести "бізнес". Якщо зорі запалюються, то комусь це вигідно. Може Смілі пороблено? Та к у нас ще є церкви усіх конфесій,які тільки є. Можливо потрібно провести якусь спільну відправу на добру справу? А ви як гадаєте?
Цитата
Леонід
+13 #5 Леонід 19.07.2018, 22:21
Яка ганьба!!! Це конкретні вибивали в наколках, що вони робили в нашому місті тимпаче на сесії?
Білецькому повинно бути стидно за організацію тітушок! інакше це видовисько не назвеш.
Кухарчук це взагалі дурнувате бандило!
А відповідає за організацію цього бунту нехай Рубановський, яки й їх і притянув.
І придурок слободяник щось там тявкав!
А Цибко дійсно молодець, правильно вчинив.
Цитата
Ірина
+11 #4 Ірина 19.07.2018, 22:14
Цибко молодець ! Достойно витримав і повів себе серед даунів)))
Цитата
Андрій
+8 #3 Андрій 19.07.2018, 15:37
Коли Бог хоче покарати людей, він забирає в них розум.....
Цитата
Едуард
+16 #2 Едуард 19.07.2018, 15:31
Анархія..... Безнадійний народ. Замкнуте коло..... Що там далі по нашій "славній" історії? Розбрат, руїна, поневолення сусідами, стукачество, репресії, голодомор, знову репресії, а там дивися стають всі шовковими починають пахати безплатно за трудодні, будують "світле" майбутне вялікой новой могучей родіни. Відлига.... Починаємо гуляти, потихеньку красти, потім більше і більше..... А потім застій, розвал. Свобода!!! А далі? Далі по кругу. По накатаному. Наче тупі вівці. ... Ах, да вибачте, ви ж любите коли вам лицемірно брешуть, що ви розумні, сильні, красиві, трудолюбиві. І ви за таких своїх "лідерів" голосуєте. І довольні..... А як кажуть яка влада такий і весь народ! Коли наші люди кричять - лишенько вбивають, грабують! То кричать вони з сумом не тому, що це погано вцілому, а тому що грабують і вбивають зараз не вони.
Цитата
Покупець
+23 #1 Покупець 19.07.2018, 14:08
Питання до членів діючого виконкому: яка вартість послуг "Національних дружин"?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

28 березня 2024, 13:25

2024 03 28 soborЗа позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність об’єкт культурної спадщини національного значення – Успенський (Георгіївський) собор ХІІ століття.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.