Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Смілі зірвано тендери на ремонт доріг – ремонтів не буде?

2018 07 04 нарада

 

Начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко проінформував громадськість про стан проведення тендерів на ремонт доріг:
«Уже пройшли тендери по вул.Незалежності, Соборної, Кармелюка. По вул.Соборна не відбувся тендер, тому що всі учасники подали документи в неповному обсязі і тендерний комітет відхилив всі пропозиції. По вул.Незалежності і Кармелюка було визначено переможців тендеру, з якими вчора, після довгих вихідних, міська рада мала укласти договір. Але в останній робочий день – у середу - інші учасники тендеру подали оскарження в антимонопольний комітет.
Учасники тендеру - це ТОВ «Лімож», ТОВ «Лабшляхбуд», ТОВ «Євробуд 2017», ФОП Коломієць Людмила Павлівна.
Згідно даних тендерного комітету, переможцем було визначено ТОВ «Лімож». Але ТОВ «Євробуд 2017» і ФОП Коломієць Людмила Павлівна подали заперечення в антимонопольний комітет. Там розглядатимуть їхні заяви до 27 липня. Результатом розгляду заперечення, можливо, буде скасування проведення цього тендеру. І тоді знову доведеться оголошувати новий тендер, а це знову час…
Також зараз ідуть ще два тендери – по вул.Соборна і Мазура. Розкриття тендеру буде 6 липня, потім ще 10 днів, відповідно, на визначення переможця. І лише потім можна буде приступати до ремонту доріг», - пояснив Сергій Чередніченко.

scroll back to top

Коментарі  

Едуард
+1 #5 Едуард 06.07.2018, 13:32
Цитую Юрій:
нешановні представники влади. за зірвані тендери та вашу бездарність і закорумпованість, вам дякую не скажуть і не кажуть. скоріше проклинають. ви довели місто до того стану в якому перебувають деякі міста і селища в зоні АТО. тільки різниця в тому, що там іде війна. там "гради" працюють та артилерія. В нашому ж місті працюєте ви. нешановні представники ЖКГ, виконкому та інша шушара, яка гірше за тих хто воює проти наших солдатів.

Ці вори виродки гірше градів та танків, бо це вони вбивають хлопців на фронті та із-за них розвалюється держава з середини. Перш ніж перемагати зовнішнього ворога потрібно знищиту мразоту , яка з середини, як ракова пухлина руйнує Україну, як державу!
Цитата
Андрей
+3 #4 Андрей 05.07.2018, 13:57
М-да, купка жалюгiдних владоiмпотентiв, коли вже ви нажеретесь, бездарi
Цитата
Юрій
+6 #3 Юрій 05.07.2018, 08:59
нешановні представники влади. за зірвані тендери та вашу бездарність і закорумпованість, вам дякую не скажуть і не кажуть. скоріше проклинають. ви довели місто до того стану в якому перебувають деякі міста і селища в зоні АТО. тільки різниця в тому, що там іде війна. там "гради" працюють та артилерія. В нашому ж місті працюєте ви. нешановні представники ЖКГ, виконкому та інша шушара, яка гірше за тих хто воює проти наших солдатів.
Цитата
Олександр К.
+7 #2 Олександр К. 04.07.2018, 22:25
А потім підуть дощі, а ще трохи пізніще - сніг. Таким чином ремонту не буде.
Я нічого не знаю про учасників тендеру, але трохи дивно бачити в списку не організацію, а фізичну особу підприємця. Це та тітка в помаранчевому жилеті з лопатою збирається ремонувати цілу вулицю?
Цитата
Ірина Хроменко
+8 #1 Ірина Хроменко 04.07.2018, 17:35
Тендерні процедури довготривалі і часто непередбачувані. А літо коротке. Із інформації Сергія Чередніченка можна зробити висновок: або ремонти розпочнуться восени і, звісно, будуть проведені неякісно, або вони зовсім не розпочнуться. І так, і так КАТАСТРОФА!!! І хто ж у цьому винен? Чому раніше не готувалася документація і не проводилися тендерні процедури? Відомо ж, що "готов сани влітку, а воза зимою"! Ну можуть же наші сусіди з Кам'янки все зробити вчасно? Чому у нас усе не як у людей? А завжди ніби ПРОТИ людей?!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.