Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У центрі Сміли немає води, бо РЕМ відключив насосні станції

2018 06 13 вода

 

До редакції сайту «Сміла.ua» звернулися читачі із скаргами на те, що уже два дні поспіль у центрі міста знову немає води. Ми попросили в.о.директора КП «ВодГео» Володимира Овсійчука прокоментувати ситуацію:
«Так, ми знаємо, що у квартирах верхніх поверхів будинків, розташованих у районі Перемоги, Фурманова і Петровського, - немає води. Вода відсутня у зв’язку з тим, що КП «ВодГео» має борги перед Смілянським РЕМ. Через великі крадіжки води, водоканал не доотримує кошти і не може розрахуватись за електроенергію. Тому працівники РЕМу відключили три підкачувальні водонасосні станції в рахунок заборгованості. У разі погашення заборгованостей – підкачувальні станції знову запрацюють і подача води відновиться.
Для людей організовано підвіз води. Вчора ми зв’язувалися з керівниками місцевих ОСББ і о 17.00 підвозили воду. Якщо потрібно – сьогодні ми знову організуємо підвіз води», - розповів Володимир Іванович.
Працівники РЕМу не мають права відключити весь водоканал, тому будуть тиснути поступово. На одній із нарад керівник Смілянського РЕМу говорив, що вони не подарують боргів КП "ВодГео", тому що самі сидять без зарплати і ситуація в Обленерго продовжує бути критичною. Тому вони вибиватимуть заборгованості усіма законними методами.
«У цій ситуації є вина і самих споживачів – вони регулярно крадуть воду, обдурюють на показниках лічильників, невчасно сплачують за послуги водопостачання і водовідведення. Сміляни винні КП «ВодГео» більше 4 млн грн. Тому від імені адміністрації водоканалу звертаюся до жителів міста: подача води – справа дуже серйозна! Якщо ми всі хочемо, щоб водоканал нормально працював і подавав якісну воду, припиніть, будь ласка, крадіжки води і сплатіть свої борги за цю послугу», - вважає Володимир Овсійчук.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянські дзюдоїсти серед найкращих в області

29 березня 2024, 14:29

2024 03 29 dz26 березня в м. Корсунь-Шевченківський відбувся відкритий обласний турнір з дзюдо на призи Корсунь-Шевченківської КДЮСШ, повідомляють в управлінні освіти.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.