Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

На нараді з’ясовували, хто дав дозвіл забудовувати парк на РПЗ

На нараді з питань ЖКГ депутати підняли питання: хто дав дозвіл на спорудження комунікацій і торгових точок у парку відпочинку, що знаходиться у районі Радіозаводу, напроти магазину «Люкс», по вул. Рєпіна.

 

2018 06 12 парк


Сміляни бачать, що у парку з’являються нові споруди. Кажуть, що там буде черговий торговий центр. Вже ведеться будівництво комунікацій, що бентежить місцеве населення.

 

2018 06 12 парк1

 

Начальник управління архітектури пояснив, що десятьом підприємцям було дано дозвіл на спорудження тимчасових комунікацій. На нараді виникла дискусія: хто ж дав дозвіл?
«Дозволи на тимчасові споруди та їхні паспорти прив’язки видаються на підставі рішень виконавчого комітету. А виконком у свою чергу дає дозвіл на підставі комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у місті Сміла, яку було затверджено депутатами на сесії міської ради.
Що стосується комунікацій, то вони всі розроблені та погоджені з балансоутримувачами мереж – КП «Смілакомунтеплоенерго» та КП «ВодГео»у. Прив’язки зроблені з відступом від мереж на 4 метри. Минулого року комісія міськвиконкому вже виїжджала на це місце, все перевірялось, нічого забороненого не знайшли», - проінформував начальник управління архітектури Михайло Клименко.
Депутати Володимир Бердецький та Петро Абажей висловили думки смілян: люди не хочуть там ніяких забудов. Хочуть, щоб у районі РПЗ залишалася зелена зона, щоб було де відпочити, щоб сім’ї могли погуляти з дитячими візками… До того ж там стоять електроопори, встановили сміттєві баки. Будуватись там небезпечно. Місцевим жителям не потрібен ще один ряд забійгайлівок.
І що це за формулювання – тимчасова споруда? Там вже пів метра бетону залито! Покладено плити. Там капітально будуються! Якщо це дозволили зробити депутати, то значить їх ввели в оману.
«Громада – господар міста. Треба до людей прислухатись. Вони не хочуть чергових генделиків – значить не треба будувати», - переконані міські обранці.
Питання забудови парку ще будуть розглядати…

scroll back to top

Коментарі  

Диана
0 #6 Диана 23.06.2018, 14:04
На этом месте нужно сделать детское кафе. На РПЗ есть многое, а вот с детьми пойти некуда, мамочки с детьми маються . Взял бы кто парк под контроль, убрал поставил кафе, контролировать безопасность...
Вот такому человеку все были бы благодарны!
Цитата
Смілянин
0 #5 Смілянин 15.06.2018, 15:03
Підприємництво в нашому місті розвивати не можна, сміляни проти? Ця споруда відношення до парку не має, вона стоїть на території вулиці. Замість того щоб підтримати смілянського виробника ви .....
Цитата
Сергій
0 #4 Сергій 13.06.2018, 22:41
Справа в тому що це не будівництво. Дана споруда є тимчасова, тобто вона є переносною, саме тому вона так швидко там з`явилась. Всі дозволи на дану споруду є. Це будуть магазини, з печивом Смілянського виробника «Чайний друг», з цінами від виробника. Біля магазину буди викладено плитку, встановлено місця для відпочинку і смітники.
Цитата
Марина
+1 #3 Марина 13.06.2018, 15:25
Як би так шкидко вирішувались всі питання , як швидко будується цей обьект )). Вже сьогодні там електрики цю споруду підключали .Думаю що через пару днів відбудеться урочисте відкриття , тоді всі і дізнаемось що це ... )) через огорожу видно, що пів будівлі із скла....
Цитата
Іван
+8 #2 Іван 13.06.2018, 08:22
Якщо не помиляюсь ,то загалом коли ведеться будівництво вивішуеться інформація про забудовника з контактними данними і фото обьекта що будуеться ....дійсно на РПЗ не потрібні ще магазини там і так 2 вже закрилось .... Краще б привели до ладу парк . Зробили дорожки , поставили б скульптури , фонтан ... і щос продумали зі смітьевими урнами вони є , но їх не достатньо . Вони невиличкі і біля них гори сміття !!!
Цитата
Олександр К.
+3 #1 Олександр К. 12.06.2018, 20:05
Та споруда була побудована вночі. Ввечері її не було, а вранці вже є(плити, правда, вже були дотого. Якщо в місті є влада, то таке треба знести і місце зарівняти.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.