Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Смілянський РЕМ знову погрожує КП «ВодГео», що відключить світло за борги

У малому залі Будинку рад відбулося засідання міської комісії з питань ЖКГ. За участі міського голови і керівників усіх відповідних підприємств і організацій обговорювали стан життєдіяльності міста.

 

2018 06 06 нарада

Знову зачепили важливу проблему – занепад і колапс у КП «ВодГео» та їхні борги. Відразу взяв слово представник Смілянського РЕМ. Він вкотре нагадав про шалені борги водоканалу за електроенергію, про реструктуризацію боргу, на яку погодились комунальники. Але наразі вони не сплатили 360 тис. грн реструктуризації боргу за травень, перенесли оплату на 10 червня, і ось уже треба платити і за червень, і за травень.

Якщо не буде вчасних фінансових надходжень, РЕМ відключить світло вже 11 червня і Сміла знову може залишитись без води. В.о. директора водоканалу сказав, що рахунки КП «ВодГео» пусті. У них немає коштів, а є лише борги і інші фінансові зобов’язання, які терміново треба платити. Водоканал щомісяця заробляє 2 млн грн, а витрат має на 4 млн. Тому їм просто нічим платити.
Міський голова сказав, що треба якось цю проблему вирішувати, щоб сміляни не стали заручниками ситуації. Але як це зроблять? Поки що незрозуміло. Виділять кошти із перерозподілу надходжень до бюджету і шукатимуть інвесторів. А також звертатимуться в область, щоб в Обленерго і Смілянському РЕМ все-таки пішли назустріч людям і почекали з проплатою. І всі ці заходи треба зробити до 11 червня….

scroll back to top

Коментарі  

Віктор
+6 #1 Віктор 07.06.2018, 12:31
Люди за воду проплачують, а борги Водоканалу ростуть. Ви скільки з нас ще будете знущатись? Може зменшіть свою заробітну плату. Вода у Смілі найдорожча за всі регіони України, а у них ростуть борги. Щось тут не так.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.