Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Члени виконкому похвалили самі себе за хорошу роботу

На останньому засіданні міського виконавчого комітету один із його членів – Петро Даценко – написав заяву про вихід із складу виконкому. У виконавчому комітеті почали обговорювати цей вчинок і роботу цього виконавчого органу місцевого самоврядування в цілому.
Секретар міської ради Костянтин Синьогуб пригадав, як важко їм довелося працювати взимку, коли були проблеми із теплопостачанням.
«Початок роботи цього виконкому припав на кінець грудня. Якраз Енергоінвест відмовився працювати. І члени виконкому разом із депутатами ганяли по люках, по котельнях, збиралися ночами, вирішували питання, їздили на область, робили все, щоб місто було в теплі. Нас заставляли взяти борги на місто. Але ми цього не зробили.

Щодо жахливих доріг у місті – то тут винне управління ЖКГ, а не виконком. На 15 днів пізніше почалась робити документація на ремонт доріг, тому що в управлінні ЖКГ все затягували. І те саме з тарифами на воду. Вони не приймались вчасно, бо їх не могла розглянути тарифна комісія, члени якої вже понесли покарання за свою недієву роботу. Так, виконком у нас молодий. І це добре! Бо це майбутнє Сміли. І кожне наше засідання було гарячим, дискусійним, мені діставалося не раз. Тож звинувачувати у всіх проблемах виконком – смішно», - вважає Костянтин Синьогуб.

scroll back to top

Коментарі  

Ірина
0 #4 Ірина 22.05.2018, 11:08
Може краще просто будете доповідати , що конкретно зроблено, а не про те ,як ви гарно сперечилась та так нічого і не вирішили і не зробили для міста.Кому потрібні ваші безрезультатні засідання.Ви зарплатню отримуєте за те що на стільцях сидите і в ютуб викладуєте щоб всі бачили що ви невмієте працювати і нездатні вирішити хочя б одне питання. ?Коли нарешті будете відпрацьовувати і щось робити уже для міста..
Цитата
Обурений
0 #3 Обурений 22.05.2018, 10:43
Хвали мене моя губонька)))))
Цитата
Цинічний бендерівець
0 #2 Цинічний бендерівець 22.05.2018, 09:53
Цитую Микола:
смішно?... смішно буде взмку тим хто не встигне відключитись від центрального опалення. Уявляю, які тарифи ви там намалюєте судячи з тих боргів які висят на місті і які своїм блискучим керуванням добавили ще. Саме виконком затверждуе всі тарифи на воду, тепло тому і відповідальність за борги комунальних підприємств і неплатоспроможних жителів потягнути ваші тарифи , в першу чергу на виконкомі , чому Синьогубу смішно не зрозуміло.

Синьогубу і таким, як він поки, що смішно поки вони не стали синогубо синьоокими і рідкозубими.
Цитата
Микола
+10 #1 Микола 21.05.2018, 17:20
смішно?... смішно буде взмку тим хто не встигне відключитись від центрального опалення. Уявляю, які тарифи ви там намалюєте судячи з тих боргів які висят на місті і які своїм блискучим керуванням добавили ще. Саме виконком затверждуе всі тарифи на воду, тепло тому і відповідальність за борги комунальних підприємств і неплатоспроможних жителів потягнути ваші тарифи , в першу чергу на виконкомі , чому Синьогубу смішно не зрозуміло.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.