Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Смілі зчинився скандал через сміттєві урни, які безкоштовно поставили підприємці на бульварі Бобринського

Знову у смілянських соцгрупах в Інтернеті розгорілась сварка: підприємець Андрій Черничко опублікував пост про те, що разом із друзями власним коштом поставив урни на бульварі Бобринського. А його за це звинуватили у діях з корисною метою. Мовляв, це він зробив, щоб отримати у влади дозвіл будувати чергове «злачне» місце без документів у самому центрі, біля готелю «Сміла».
У зв’язку з ажіотажем, Андрій Черничко вирішив розкрити свій задум раніше. «Вчора в центрі міста почали реконструкцію літнього майданчику біля готелю Сміла, який вже став "пам'ятником недбальству" і через рік зруйнується від наявних пошкоджень.
Світ не без "добрих" людей, яким все не так і всі не такі. Вже понабріхували по всім спільнотам, що все не законно і займається кожен чим хоче.
Внесу ясність. В минулому році майданчик був взятий в оренду, в тому ж минулому році було звернення про необхідність його приведення в "людський" вигляд (за власний кошт в розмірі приблизно 100тис.грн.!). В ході обстеження об'єкта, комісією з 6 керівників різних підрозділів, був наданий дозвіл на реконструкцію. Протягом останнього року орендна плата сплачувалась, а майданчик не використовувався.
Зараз прийшов час для реконструкції.
Надаю фото проекту і подивіться його стан зараз. І скажіть, що краще.

 

2018 05 15 урни


Всі дозвільні документи на реконструкцію передані інспекції благоустрою міста.
Шановні "активісти" перед тим, як підіймати "хвилю", можна просто поставити питання і отримати відповідь.» - написав підприємець на своїй сторінці у ФБ.

scroll back to top

Коментарі  

андрій
+2 #2 андрій 17.05.2018, 13:41
Черничко відкриває бізнес, прикривається патріотизмом!!!!!! 2250 за землю у центрі!!! Ви у своєму розумі????
Цитата
Микола
+6 #1 Микола 15.05.2018, 23:06
Симпатично тільки ,а як же вхід до аптеки ? Там же і так в центрі стільки мобільних кавярен ....відкрити в нашому місті можно що завгодно чи буде такий попит на каву. Незрозомуло, чому стільки обурень через урни? Людина за свій кошт поставила ,чим ви не вдоволені? Цікаво скільки влада списала на цей малесенький бульвар, який і бульваром не назовеш. Ні тобі гарних краєвидів , з двох боків магазини .Два роки клали плитку !!Ну поставили лавочки та фонарі, добавили урни і що це так прикрасило місто ? Аби там були якість будівлі що нагадували про історію міста за часів графа Бобринського, який сь музей та багато чого можна було вигадати .А так, що в ньому унікального. Можли хтось іншої думки
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.