Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Сміляни пропонують шукати гроші на розвиток міста у преміях посадовців

Перед останнім засіданням виконкому у залі зібралося кілька громадських активістів та небайдужих жителів Сміли. Чекаючи на нараду, вони обговорювали найболючіші проблеми міста та доручили кореспондентові сайту Сміла.UA написати про головні питання та бачення їх вирішення від громади.
Одна з найголовніших проблем у нашому місті – кадрова. На думку смілян, якби у нас на ключових посадах були розумні керівники, у місті не було б такого хаосу. Пересічних жителів хвилює питання, чому на посадах у відділі освіти так багато пенсіонерів? Чому не дають дорогу молодим професіоналам? І це стосується й інших сфер життєдіяльності міста. Якби можна було обновити кадровий склад управлінців, прибрати старих, які себе скомпрометували, і поставити молоду команду, а потім з них і спитати, - тоді б у Смілі справи пішли б на краще, - вважають прості містяни.
Друге важливе питання – преміювання посадовців. Поки наше місто знаходиться у такій жахливій ситуації – на премії ніхто не повинен розраховувати. Знову ж таки, чому не піднімається питання з надмірним преміюванням у розмірі 20-30 тисяч грн у відділі освіти? Невже у бюджеті нашого міста багато зайвих коштів? Тому пересічні сміляни пропонують шукати гроші на потреби міста, забравши премії у службовців.
Третє важливе питання – ремонт доріг. Чому досі автошляхи міста не ремонтуються? Спартакіада депутатів – це все дуже добре. Але якщо міським обранцям хочеться показати свою силу – краще б вийшли і розкидали асфальт на якійсь дорозі, зробили б добру справу – ото був би вчинок! Замінити піар на конкретні справи – ось ще одна пропозиція від смілян.
І наостанок звернення до всіх інших жителів Сміли: чому ви такі байдужі? Де ваша активність? Чому у нас так мало активістів і громадських діячів? Завжди, коли треба постояти за інтереси міста, у центр виходить лише купка одних і тих же людей. Де 70-тисячне місто? Невже люди думають, що хтось прийде і вирішить всі наші проблеми замість нас самих?
Настав час діяти. Працювати. Рятувати наше місто. Всім разом. Гуртом. Громадою.

scroll back to top

Коментарі  

Тарас
+7 #1 Тарас 15.05.2018, 12:37
Цитата -----"Завжди, коли треба постояти за інтереси міста, у центр виходить лише купка одних і тих же людей. Де 70-тисячне місто? Невже люди думають, що хтось прийде і вирішить всі наші проблеми замість нас самих?"
Відповідь: У людей свої проблеми сім`ї. робота. А та купка яка "відстоює інтереси міста" або пенсіонери або безробітні. Громадянам міста Сміли не ма чого робити чим ходить страйкувать нехай складають свої повноваження всі посадовці якщо не можуть навести порядок! Ця Сміла скоро буде ПГТ. З такими керівниками.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.