Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Черкаси знову топила злива і бив град (відео)

Не пройшло й доби, як Черкаси знову накрила стихія. Густа злива вкупі із градом та сильним вітром за півгодини полила місто так, що затопила основні його магістралі повністю, зробивши їх непроїзними.

 

2018 05 08 потоп

 

2018 05 08 потоп1


Цього разу в місті утворилися не лише традиційні у таких випадках «озера» на кшталт «біля літака», таких штучних водоймів злива наробила на багатьох інших міських вулицях, зокрема, по кілька на вулиці Гагаріна та на новозбудованій вулиці Героїв Дніпра, у будівництво якої торік місто вклало мільйони бюджетних гривень. Автомобілі буквально плавали вулицями Черкас, а чимало міських маршруток взагалі зупинилися, тож людям після роботи доводилося добиратися додому на своїх двох і по коліна у воді.
Як повідомили «Сміла.ua» в обласному управлінні ДСНС, рятувальники витягли з міських калюж 11 легковиків та маршрутний автобус.
Обурено водним апокаліпсом користувачі соціальних мереж виклали в інтернет численні фото та відео і висловили на адресу черкаської влади люті коментарі.
«Черговий потоп в Черкасах доводить, що не так страшна стихія, як бездіяльність і неспроможність місцевої влади виконувати свої прямі обов'язки. Цікаво, скільки бюджетних коштів за роки "царювання" різних мерських династій в нашому місті було "розпиляно" на «прочистку», «реконструкції» та інші магічні дії із зливною каналізацією», – зазначає користувач Дмитро Шакін. І додає, а місто з року в рік продовжує "плавати" після кожної зливи, але "крайніми" в цьому безладі міська влада призначає "небесні сили", а не власну бездарність та жадібність до нецільового використання бюджету.
За його словами, шкода, що недосконалість законодавства і незрілість громадянського суспільства не дозволяють стягнути матеріальні і моральні збитки з бездарних чиновників міста.

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.