Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Ремонт доріг – першочергове завдання для районної влади

Днями голова районної державної адміністрації Олександр Беззубий зустрівся із заступником голови ОДА Костянтином Омаргалієвим.

 

2018 04 19 ремонт


Про це «Сміла.ua» повідомили в РДА.
У райдержадміністрації кажуть, що під час зустрічі мова йшла про ремонт місцевих доріг, також було обговорено перелік основних шляхів, котрі насамперед потребують ремонту – «Городище – Буда-Орловецька», що проходить по Малому Старосіллі, «Сміла – Березняки – ст.Райгород – Кам′янка», торкалися питання необхідності виділення коштів з дорожнього фонду на ремонт найпроблемніших ділянок доріг.
«На якість дорожнього покриття на Смілянщині чимало нарікань. Тож нині першочерговим завданням районної влади є кардинальне поліпшення стану доріг. Цими питаннями постійно опікується народний депутат України від нашого округу Сергій Рудик, який неодноразово обговорював проблеми ремонту доріг на державному та обласному рівні», – кажуть в РДА.
Тож, наголошують, з метою фінансового забезпечення ремонтних робіт на дорогах загального користування необхідне належне співфінансування.
«Сподіваємося що до цього долучаться сільські ради, сільгоспвиробники, які ведуть свою господарську діяльність на території населених пунктів району, не повинен залишитись осторонь і малий бізнес – спільні зусилля стануть прикладом об’єднання громади району навколо життєво значущих справ», – переконані в райадміністрації.

scroll back to top

Коментарі  

Алла
+1 #1 Алла 03.06.2018, 12:44
Просимо редакцію газети взяти інтерв'ю у керівників району як вони виконують "першочергове завдання". Чому ремонт доріг до цього часу не почався?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.