Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Смілі до вечора ввімкнуть тепло, але боротьба продовжується

Сьогодні, 1 лютого, представники ПАТ «Черкасигаз» вимкнули всі міські котельні. Сміляни вийшли на акцію протесту і перекрили автодорогу «Київ-Дніпро». Незважаючи на холод, протестувальники протрималися до 15.00.

 

2018 02 01 опалення1

 

Потім до них приїхав секретар міської ради Костянтин Сииньогуб і повідомив, що до вечора Сміла буде з теплом. Проте, на жаль, не на таких умовах, як хотілося б смілянській владі.


Акція протесту закінчилась, люди розійшлись грітися.


Активіст і член міськвиконкому Віктор Овчаренко повідомив, що завтра представники ПАТ «Черкасигаз» нададуть КП «Смілакомунтеплоенерго» ІС-коди, приїдуть у Смілу і перепрошиють системи на деяких котельнях. Тим часом директор комунального підприємства Володимир Прус поїде у Київ отримувати ліміти на газ.


Сьогодні увечері тепло має з’явитись в оселях містян, проте активісти не заспокоїлись і не задоволені. Боротьба за справедливість продовжується.


На Смілу тиснуть, щоб міська рада зібралась і депутати проголосували за те, аби взяти на місто 200-мільйонний борг Енергоінвесту. Мовляв, ви беріть на себе борг, за це ми вам дамо тепло, і ви потім подавайте в суд і судіться, - коментує ситуацію Віктор Овчаренко кореспондентові Сміла.UA. – Але смілянська влада, громадські організації і активісти проти того, щоб брати чужі борги у будь-якій формі. Ми вимагаємо, щоб у Смілі не відключали опалення, щоб нам давали тепло, за яке ми заплатили. А вони там самі між собою нехай судяться. Були господарські відносини між Енергоінвестом і газами – були! То хай самі далі й судяться і виясняють, хто вкрав гроші.

scroll back to top

Коментарі  

Едуард
+5 #4 Едуард 01.02.2018, 22:53
Може бути лише так! Черкасигаз включає теплопостачання Смілі погоджують ліміти, населення спокійно живе та працює і оплачує послуги з теплопостачання по прийнятих тарифах, а Черкасигаз судиться з прокладкою Смілаенергоинвест за гроші, які замість того, щоб проводити взаєморозрахунки між цими організаціями вкрали! Правоохоронні органи працюють, щоб розкрити злочин. Інакше Коліївщина! Синьогуб, хто конкретно, назви посади та прізвища давить на вас та смілян, щоб повісити на нас те, що вкрали злодії?
Цитата
Едуард
+6 #3 Едуард 01.02.2018, 22:00
Не дай Бог візьмете на себе те що вкрали вори! ! !
Не дай вам Бог!
Цитата
Хома
+5 #2 Хома 01.02.2018, 21:47
І як це вони самі з собою будуть судитися (Енергоінвести з газами) - одна шайка-лейка.
Цитата
Сила Громад
0 #1 Сила Громад 01.02.2018, 18:15
Останні 7 років опаленням житлових і комунальних приміщень міста займалося підприємство ТОВ «Сміла Енергоінвест». І підставою є рішення Смілянського виконавчого комітету від 20 жовтня 2010 року. Тобто місцева міськрада уповноважила ТОВ «Сміла Енергоінвест» вести господарську діяльність із забезпечення населення Сміли теплом, водою тощо. При цьому, договором було визначено, що організація та здійснення нагляду за спільною діяльністю покладається на Смілянську міськраду.
Крали мільйони на протязі 7 років.
Куди раніше дивилися? Все всіх влаштовувало?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.