Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Станьте чарівником для маленького Дениски Салія

2017 12 21 денисДва місяці тому «Сміла.UA» розповідала про Дениску Салія, маленького хлопчика зі Сміли, який страждає на сенсоневральну глухоту і нічого не чує.
Але допомогти Денисці можна. Треба тільки провести вживлення кохлеарних імплантатів. Тоді хлопчик чутиме світ так, як чуємо його всі ми. Але для цього необхідно провести операцію до того часу, коли малому виповниться три роки.
Завдяки розголосу у ЗМІ та добрим людям родина Дениски вже зібрала на операцію 100 тисяч 800 грн і побувала на консультації в італійських лікарів.
«Насамперед, хочемо подякувати всім, хто допоміг нам влаштувати цю поїздку. Всім, хто вів переговори, аби нас, іноземців, прийняв італійський професор за смішною, як для Європи, оплатою консультації у 150 євро. Всім, хто намагався прискорити нашу поїздку, адже часу, аби зробити ефективну операцію, залишається дуже мало», – кажуть батьки Дениски.
Вони також щиро дякують тим, хто перекладав довідки, хто зустрічав їх в аеропорту, хто допоміг із дешевим житлом, хто супроводжував у клініці, хто шукав допомоги в італійських юристів, які змогли підказати, як здешевити операцію згідно з італійськими законами, дякують авіакомпанії, яка влаштувала безкоштовний переліт.
«Результат нашої консультації: якщо в Україні операція коштуватиме майже 30 тисяч євро, то в Італії загальна вартість із реабілітацією – 20 тисяч євро. Це значна різниця, яка тільки наближає нас до мети», – розповідають батьки маленького Дениски.
За їхніми словами, наразі вдалося зібрати на операцію 100 тисяч 800 грн. І це наближає Дениса до можливості чути.
Італійський професор сказав батькам хлопчика, що коридор для операції відкритий до 3 років, та максимального ефекту можна досягти, провівши її до того часу, коли йому виповниться 2 роки. Тоді дитина буде чути щонайскоріше через рік, бо її слуховий вік буде як в новонародженої.
Тож стати чарівником для Дениса може кожен. І якщи ви маєте можливість допомогти маленькому смілянину коштами, то їх можна перераховувати на номер картки в Приватбанку: 4149497870202530 (Мостова Олена Василівна).
До речі, якщо ви хочете більше почитати про Дениску Салія, то можна зайти на сторінку «Хай Янголятко почує світ» у ФБ.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.